Πού βγαίνουμε σήμερα Πέμπτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Πέμπτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Σταύρος Ξαρχάκος, που χαρακτήρισε με τη μουσική του μια ολόκληρη εποχή και συνεχίζει να συναρπάζει και να συγκινεί το κοινό, έρχεται για μόνο μία εμφάνιση στο θέατρο «Αλσος», που θα γεμίσει από τις μελωδίες του. Θα ερμηνεύσουν οι Μίλτος Πασχαλίδης, Δημήτρης Μπάσης και Ηρώ Σαΐα. Στις 8 μ.μ.

Ο Μάριος Φραγκούλης παρουσιάζει στο Ηρώδειο την παράσταση «Symphony of life», παρομοιάζοντας τη ζωή με ένα συμφωνικό έργο και ερμηνεύοντας τραγούδια που μιλούν για τον έρωτα, την αγάπη και τη φιλία. Καλεσμένη του η Αμερικανίδα σοπράνο Λαρίσα Μαρτίνεζ. Στις 9 μ.μ.

Η σειρά εκθέσεων «Raw» του Ιδρύματος Β. & Μ. Θεοχαράκη παρουσιάζει την έκθεση της Ναταλίας Μαντά και του Δημήτρη Ταμπάκη με τίτλο «Vertigo» (φωτογραφία), σε επιμέλεια Φαίδρας Βασιλειάδου. Οι καλλιτέχνες δημιουργούν έργα που δεν μένουν περιορισμένα σε συγκεκριμένες φόρμες, αλλά διαχέονται και αλληλεπιδρούν με τον περιβάλλοντα χώρο. 5 μ.μ. – 9 μ.μ.

Στο αμφιθέατρο του Αιγινήτειου Νοσοκομείου Αθηνών θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του Dr. James Berry για την πορεία της ALS αλλά και νεότερα από τη φροντίδα των ασθενών της νόσου. Η ομιλία διοργανώνεται από τις Νευρολογικές των ΕΚΠΑ, ΑΠΘ, Πατρών και το Εργαστήριο Κλινικής Νευροφυσιολογίας ΑΠΘ. Από τις 12 το μεσημέρι έως τις 2 μ.μ.

«Ο καλός άνθρωπος του Σε Τσουάν», του Μπέρτολτ Μπρεχτ, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά, έρχεται για δεύτερη χρονιά στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα έργα της παγκόσμιας δραματουργίας, που μιλάει για την κοινωνική και την πολιτική πραγματικότητα της εποχής και την έννοια του καλού και του κακού. Στις 8.30 μ.μ., Βασιλικό Θέατρο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT