Πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το φεστιβάλ In Orbit ν.5 επιστρέφει για ακόμη μία χρονιά στον Θόλο του ΚΠΙΣΝ, για ένα τριήμερο γεμάτο μουσική, με νέους καλλιτέχνες που συνομιλούν επάξια με τη διεθνή εναλλακτική σκηνή. Απόψε το κοινό θα χορέψει υπό τους ρυθμούς των TURBOFLOW3000, ΟΛΙΝΑ, Καλλιόπης Μητροπούλου, Νίκου Βελιώτη και Bhukhurah. Στις 8 μ.μ.

Οι Colour Haze, μουσικό σύνολο με επιρροές από τους Pink Floyd και The Doors, έρχεται στον χώρο του Gagarin για να παρασύρει το κοινό με τις χαρακτηριστικές μελωδίες του και τον ψυχεδελικό ήχο του. Μαζί τους στη σκηνή οι Smokemaster, που θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Στις 8.30 μ.μ. Λιοσίων 205.

Το έργο «Πήρε τη ζωή στα χέρια της» (φωτογραφία), του Βασίλη Κατσικονούρη, σε σκηνοθεσία Φρόσως Λύτρα, επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στο Φουαγιέ του Θεάτρου Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για μια παράσταση που αναφέρεται στη δύναμη της εικόνας, στα παιχνίδια της φαντασίας και στη σχέση αλήθειας και ψέματος. Στις 6.15 μ.μ. και 9.15 μ.μ.

Η «Κασέτα» της Λούλας Αναγνωστάκη, σε σκηνοθεσία Μάνου Καρατζογιάννη, έρχεται για δεύτερη φορά στο θέατρο Σταθμός, για να θίξει σύγχρονα κοινωνικά ζητήματα. Τα πρόσωπα της παράστασης, που μεταναστεύουν από την επαρχία στην πόλη, προσπαθούν να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες, χάνοντας σταδιακά τον εαυτό τους. Στις 9 μ.μ. Βίκτωρος Ουγκώ 55.

Συνεχίζεται η ατομική έκθεση του εικαστικού Γιώργου Τσεριώνη, με τίτλο «Soft healers make deep wounds», στον χώρο Space 52, με γλυπτά από πηλό και μέταλλο, που αναφέρονται στην έννοια του τραύματος και της επούλωσης. Η έκθεση συνοδεύεται από κείμενο του καθηγητή Αισθητικής Φιλοσοφίας της ΑΣΚΤ Θωμά Συμεωνίδη. 11 π.μ.-2 μ.μ. Λάρνακος 28.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT