Πού βγαίνουμε σήμερα Τετάρτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Τετάρτη; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρουσιάζεται το βιβλίο του Σπύρου Κυπριανού «Στη μάχη της Ιστορίας, όπως την έζησα (Α΄: 1932-1959)», στην αίθουσα εκδηλώσεων του Public Συντάγματος. Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Αγγελος Συρίγος και ο επιμελητής του τόμου, Γιώργος Τσαλακός. Τη συζήτηση θα συντονίσει η Δώρα Αναγνωστοπούλου. Στις 7 μ.μ.

Στο πλαίσιο του προγράμματος προβολών History Projected, σε συνεργασία με το Ethnofest, ο ελληνικός κινηματογράφος συνομιλεί με τον γερμανικό, με μικρού και μεγάλου μήκους ταινίες. Απόψε προβάλλονται τα φιλμ «Manodopera» του Λουκά Μοσχονά και «Western» της Βαλέσκα Γκρίσεμπαρχ. Στις 7 μ.μ. και 7.30 μ.μ., Ομήρου 14-16.

Συνεχίζεται η ομαδική έκθεση «Δημοκρατία και συγκρούσεις», στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων «1974 και 1944: Η Αθήνα γιορτάζει την ελευθερία της», στη Δημοτική Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων, σε επιμέλεια Βιββέτας Χριστούλη. Μεταξύ άλλων, συμμετέχουν οι Μάρθα Δημητροπούλου, Απόστολος Καρατσάνης και Ηλίας Παπαηλιάκης. Στις 11 π.μ.-7 μ.μ.

Η μουσική παράσταση «Ο αποτυχημένος», σε σκηνοθεσία Εκτορα Λυγίζου, που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Τόμας Μπέρνχαρντ, επιστρέφει για δεύτερη φορά στην ΕΛΣ, μετά έναν κύκλο sold οut παραστάσεων. Πρωταγωνιστούν οι Αρης Μπαλής, Γιάννης Νιάρρος, Αμαλία Μουτούση, ενώ ο σκηνοθέτης αναλαμβάνει τον ρόλο του αφηγητή. Στις 8.30 μ.μ., Συγγρού 364.

Ο Χρυσόστομος Περικλέους παρουσιάζει το νέο του βιβλίο με τίτλο «20 χρόνια από το όχι του 2004, Ηγέτες κατώτεροι των περιστάσεων – προσωπική μαρτυρία ενός ενεργού πολίτη», στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΣΗΕΑ. Θα μιλήσουν οι Παναγιώτης Ιωακειμίδης και Παναγιώτης Ντάλης. Στις 6 μ.μ., Ακαδημίας 20.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT