Σάλτσα με… υπογραφή

Ο μεγαλύτερος γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ, Μπρούκλιν, λάνσαρε πριν από λίγες ημέρες τη νέα καυτερή σάλτσα του

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο μεγαλύτερος γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ, Μπρούκλιν, λάνσαρε πριν από λίγες ημέρες τη νέα καυτερή σάλτσα του. Ο πρωτότοκος Μπέκαμ, ο οποίος έχει αποφασίσει τα τελευταία χρόνια να ταλαιπωρήσει τη μαγειρική –σε διάφορα βίντεο που ανεβάζει στα σόσιαλ μίντια, δεν τα λες λαχταριστά τα πιάτα του και τα αρνητικά σχόλια πέφτουν βροχή–, δημιούργησε δύο ειδών σάλτσες, μια καυτερή και μια γλυκιά. 

Προσέλαβε τους καλύτερους στον χώρο του μάρκετινγκ, έφτιαξε μπουκαλάκια που παραπέμπουν σε ακριβό άρωμα, κάνει παρουσιάσεις σε μοδάτα μπαρ του Λος Αντζελες όπου παρελαύνουν μοντέλα, ηθοποιοί και επιχειρηματίες και κάνουν ουρά απ’ έξω οι φωτογράφοι, και χρεώνει τη σάλτσα του 15 λίρες. Μάλιστα, στο σάιτ του μαζί με τις σάλτσες, πουλάει καπέλα και μπλουζάκια, αλλά μια καλή επιχείρηση πρέπει να είναι ευέλικτη. 

Επίσης, έχει βάλει όλους τους διάσημους φίλους του, και το σόι του, να ανεβάζουν βίντεο και φωτογραφίες όπου απολαμβάνουν τη σάλτσα του σε διάφορες παρασκευές, σε σάντουιτς, κρέατα, σαλάτες, λαχανικά, πίτσα, καναπεδάκια, μπέργκερ, σε ό,τι τρώγεται τέλος πάντων. Σάλτσα πασπαρτού. Ο μόνος που δεν έχει διαφημίσει ακόμη τη σάλτσα του, και δεν πρόκειται να το κάνει, είναι ο συμπατριώτης του Εντ Σίραν. Ο λόγος είναι πως ο διάσημος τραγουδιστής έχει δημιουργήσει τη δική του πικάντικη σάλτσα και δεν είναι ο μόνος, το ίδιο έχει κάνει και ο πρωτοπόρος του shock rock, Αλις Κούπερ. 

Τι έχουν πάθει όλοι οι σελέμπριτι με τις σάλτσες; Αγνωστο. Αν και δεν πρωτοτυπούν. Από τους πρώτους, αν όχι ο πρώτος, που μπλέχτηκε με τις σάλτσες, ήταν ο Πολ Νιούμαν. Κάποια στιγμή στις αρχές της δεκαετίας του ’80, και ενώ βρισκόταν στο απόγειο της δόξας του, αποφάσισε μαζί με τον φίλο του, συγγραφέα, Α.Ε. Χότσνερ, να βγάλουν στο εμπόριο την αγαπημένη τους καυτερή σάλτσα, που μέχρι τότε έφτιαχναν με σπιτικά υλικά μόνο για τους φίλους τους. Μόλις δύο χρόνια μετά, τα κέρδη είχαν ανέλθει σε 300.000 δολάρια…

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT