Πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το «ΚΟΙΝΩΝΩ gathering», στο νέο πλαίσιο δράσεων «Τέσσερις πράξεις αυτονομίας», φιλοξενεί 34 καλλιτέχνες από διαφορετικά πεδία πολιτισμού, στην Τήνο, και επιλέγει καλλιεργήσιμες εκτάσεις οι οποίες θα μεταμορφωθούν σε χώρους τέχνης. Σήμερα παρουσιάζεται στο εκκλησάκι της Αγίας Αναστασίας μια χορωδιακή συναυλία γυναικών, υπό τη μουσική διεύθυνση της Ειρήνης Πατσέα, και ακολουθεί η μουσική παράσταση αυτοσχεδιασμού με νέι, του Χάρη Λαμπράκη. Στις 2.30 μ.μ., Λιβάδι Κώμης.

Το έργο του Γιάννη Παπάζογλου «Ο τόπος του εγκλήματος», σε σκηνοθεσία Θωμά Μαυρογόνατου, παρουσιάζεται στο θέατρο Αλεξάνδρεια. Το ψυχολογικό δράμα, που ρίχνει φως σε μια πιο σκοτεινή πλευρά της ανθρώπινης ύπαρξης, εστιάζεται στην ιστορία τεσσάρων ανθρώπων, που έπειτα από ένα τυχαίο συμβάν ακροβατούν μεταξύ λογικής και παραφροσύνης. Στις 9 μ.μ., Σπάρτης 14.

Η γκαλερί «Δύο χωριά» παρουσιάζει την ατομική έκθεση της Κέιτλιν Λέντφορντ «Tired Illusions» (φωτογραφία), που περιλαμβάνει πίνακες ζωγραφικής και τρισδιάστατα έργα, τα οποία διερευνούν την πολυπλοκότητα των διαπροσωπικών σχέσεων. Συλλέγοντας συμβολικά αντικείμενα, επιλέγει να αφηγηθεί μια ιστορία που προκύπτει από τη σύνθεσή τους. Στις 11 π.μ.-6 μ.μ., Λεμπέση 5-7 και Πορίνου 16.

Το έργο της Γιασμίνα Ρεζά «Ο θεός της σφαγής», σε σκηνοθεσία Μάνου Βαμβαδάκη, επιστρέφει για ακόμη μία φορά στο θέατρο Πορεία. Ενα έργο που μιλάει για τις οικογενειακές σχέσεις και τις νέες γενιές γονέων, μέσα από την ιστορία δύο νεαρών ζευγαριών που συναντιούνται για να συζητήσουν τη συμπλοκή των εντεκάχρονων παιδιών τους. Στις 9 μ.μ., Τρικόρφων 3.

Το Μουσείο Μαρία Κάλλας συμπληρώνει ένα χρόνο λειτουργίας και προσφέρει μειωμένη γενική είσοδο 7 ευρώ στους εκθεσιακούς χώρους του. Μέσα από μια διαδρομή γεμάτη οπτικοακουστικά μέσα, ιστορικά τεκμήρια και αντικείμενα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τον κόσμο της όπερας και της μεγάλης ντίβας. Στις 10 π.μ.-8 μ.μ., Μητροπόλεως 44.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT