Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– H έκθεση «Αγγελοι και Τοπία» της Ζωής Σκιαδαρέση (1931-2014) παρουσιάζεται στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού. Εως 9/10. Στις 8 μ.μ. Λεωφόρος Στρατού 2, Θεσσαλονίκη.

– Ξεκινάει σήμερα το τετραήμερο φεστιβάλ-εργαστήριο «Improtech Paris – Αθήνα (ikPA ’19)», αφιερωμένο στον μουσικό αυτοσχεδιασμό και στην ψηφιακή νοημοσύνη, που διοργανώνει η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Συγγρού 107, Πανεπιστημίου 30.

– Εγκαινιάζεται η ομαδική έκθεση «The Manual of the Perfect Traveler», που διερευνά την έννοια του ταξιδιού, πραγματικού ή φανταστικού. Η επιμέλεια είναι της Μαρίας Διαλεκτάκη και συμμετέχουν οι Μαρίνα Βελησιώτη, Κωστής Βελώνης, Λεωνίδας Γιαννακόπουλος, Ράνια Μπέλλου, Παύλος Τσάκωνας, Marco Raparelli. Στις 8 μ.μ. Εως 5/10. Snehta, Ι. Δροσοπούλου 47.

– Η Ελληνοαμερικανική Ενωση σε συνεργασία με το HAEC παρουσιάζει διάλεξη της εικαστικού και πρέσβειρας Καλής Θελήσεως Ελλάδας Μάρας Καρέτσου με θέμα «The Masters of Pop Art». Στις 7.30 μ.μ. Θέατρο Ελληνοαμερικανικής Ενωσης, Μασσαλίας 22.

– Εγκαινιάζεται σήμερα, με τη συμμετοχή 11 εικαστικών και σχεδιαστών που παρουσιάζουν τη δουλειά τους μαζί με τους μαθητές τους (εργαστήρια του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών και της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ), η έκθεση «Το ταξίδι». Στις 8 μ.μ. Εως 30/10. Μέγαρο Εϋνάρδου, Αγ. Κωνσταντίνου 20 και Μενάνδρου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT