ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

ΕΚΤΑΚΤΩΣ
Προτάσεις για τις μέρες του lockdown

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Επιλογές από τη δισκογραφία του, συνθέσεις του Θάνου Μικρούτσικου, τραγούδια των αδελφών Κατσιμίχα και άλλων μουσικών, καθώς και δύο αφιερωμένα στην Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου), περιλαμβάνει η διαδικτυακή συναυλία με τίτλο «Επειτα απ’ το μεγάλο μπουμ», που θα παρουσιάσει «ζωντανά» από τον Σταυρό του Νότου ο Χρήστος Θηβαίος, την Κυριακή στις 9 μ.μ. Μαζί του οι Θύμιος Παπαδόπουλος (πνευστά), Μάξιμος Δράκος (πιάνο) και Καλλίστρατος Δρακόπουλος (τύμπανα). Εισιτήρια στο viva.gr και στο 11876. 

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την πρώτη live streaming συναυλία από το σαλόνι του σπιτιού της, η Μαρία Παπαγεωργίου ανεβαίνει με τους συνεργάτες της στην κεντρική σκηνή του Gazarte, απόψε στις 9 μ.μ., για μια διαδικτυακή εμφάνιση «επηρεασμένη από όσα μας κρατάνε προς το παρόν μακριά, αλλά σχεδιασμένη για να μας φέρει κοντά». Συμμετέχουν οι Σοφία Ευκλείδου (τσέλο), Κρίτων Μπελλώνιας (τύμπανα), Γιώργος Ντάνης (κοντραμπάσο) και Σταύρος Ρουμελιώτης (ηλεκτρική κιθάρα). Εισιτήρια στο viva.gr και στο 11876.  

Διαδικτυακή εκδήλωση-συζήτηση με τίτλο «Οι γυναίκες στην πανδημία, η έμφυλη βία και το ελληνικό #metoo» διοργανώνει ο Δήμος Ιωαννιτών για να τιμήσει την Ημέρα της Γυναίκας. Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος της «Κ» Ξένια Κουναλάκη, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν ο δήμαρχος Ιωαννίνων, Μωυσής Ελισάφ, και η πρόεδρος της επιτροπής ισότητας του Δήμου Ιωαννιτών, Χριστίνα Κωτσαντή. Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν ο Νίκος Βιτώρος, δικηγόρος στον Αρειο Πάγο, η Τζίνα Μοσχολιού, δημοσιογράφος στα «Νέα», ο Αλέξης Πατέλης, διευθυντής του Οικονομικού Γραφείου του πρωθυπουργού, και η Βίβιαν Στεργίου, συγγραφέας και νομικός. Τη Δευτέρα 8/3, στις 7 μ.μ.  

Ενα από τα κορυφαία έργα του Διονυσίου Σολωμού, οι «Ελεύθεροι πολιορκημένοι», παρουσιάζεται για πρώτη φορά σε δραματοποιημένη μορφή από το Εθνικό Θέατρο, απόψε στις 8.30 μ.μ., σε απευθείας μετάδοση από τη σκηνή «Ελένη Παπαδάκη» του θεάτρου Rex. Σκηνοθετεί ο Θάνος Παπακωνσταντίνου. Στους ρόλους του Ποιητή και της Μούσας ο Αντώνης Μυριαγκός και η Λένα Δροσάκη. Η μετάδοση θα είναι διαθέσιμη στη σελίδα livestream.n-t.gr, με αγορά ηλεκτρο-νικού εισιτηρίου. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT