Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Οι Clutch ανεβαίνουν στη σκηνή του φεστιβάλ Release Athens, στην πλατεία Νερού, για μια συναυλία με κομμάτια από την τριαντάχρονη δισκογραφία τους. Τη βραδιά ανοίγουν οι Hellacopters, Blues Pills, Deaf Radio και ΛΔΛΜ

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι Clutch ανεβαίνουν στη σκηνή του φεστιβάλ Release Athens, στην πλατεία Νερού, για μια συναυλία με κομμάτια από την τριαντάχρονη δισκογραφία τους. Τη βραδιά ανοίγουν οι Hellacopters, Blues Pills, Deaf Radio και ΛΔΛΜ. Από τις 5 μ.μ. Ποσειδώνος 2616.

Μια κεντρική προβολή, μια εγκατάσταση, καθώς και μια σειρά φωτογραφιών περιλαμβάνει το έργο «Fire in the lake» της Ελένης Μυλωνά, που παρουσιάζεται στην γκαλερί Ζουμπουλάκη. Από τις 11 π.μ. Πλατεία Κολωνακίου 20.

Ενα επετειακό οδοιπορικό στην τριακονταετή δισκογραφία τους, που πλέον περιλαμβάνει το 22ο άλμπουμ τους με τίτλο «30», παρουσιάζουν στην Τεχνόπολη οι Active Member. Στις 7.30 μ.μ. Πειραιώς 100.

Στο πλαίσιο του θεσμού «Ολη η Ελλάδα ένας πολιτισμός», η παράσταση για παιδιά και εφήβους «Πολύχρωμη Μικρά Ασία» παρουσιάζεται από την ομάδα Ονειρόδραμα στο Γεφύρι της Αρτας. Σκηνοθετεί ο Βασίλης Παπαλαζάρου. Στις 8 μ.μ. Αρτα.

Με πρωταγωνιστές 14 εφήβους που ολοκλήρωσαν ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο πλαίσιο της δράσης Open Plan, η παράσταση «Youthquake» της Γιώτας Αργυροπούλου και της ομάδας blindspot παρουσιάζεται στο Φεστιβάλ Αθηνών – Επιδαύρου. Στις 7.30 μ.μ. Πειραιώς 260 (Ε).

Το έργο «Ο σκύλος, η νύχτα και το μαχαίρι» του Μάριους φον Μάγενμπουργκ παρουσιάζεται στο Φεστιβάλ Αθηνών – Επιδαύρου, σε σκηνοθεσία Γιώργου Κουτλή. Παίζουν οι Δήμητρα Βλαγκοπούλου, Θάνος Λέκκας και Βασίλης Μαγουλιώτης. Στις 9 μ.μ. Πειραιώς 260 (Η).

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης-1
«Ο σκύλος, η νύχτα και το μαχαίρι» στην Πειραιώς 260. Φωτ. CHRISTOS SYMEONIDIS
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT