Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης (22/12)

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης (22/12)

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Εθνικό Θέατρο – «Σκηνή Νίκος Κούρκουλος» φιλοξενεί τη θεατρική παράσταση «Ο άλλος» της Πένυς Φυλακτάκη σε σκηνοθεσία Σοφίας Πάσχου. Με τους Παντελή Δεντάκη, Δημήτρη Δρόσο, Γιώργο Ζυγούρη, Κατερίνα Πατσιάνη, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Κώστα Φιλίππογλου. Στις 9 μ.μ., Αγ. Κωνσταντίνου 22-24.

Το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο εγκαινιάζει την περιοδική έκθεση με τίτλο: «Η Σμύρνη στις αρχές του 20ού αι. Μέσα από τα μάτια του βυζαντινολόγου Γεωργίου Λαμπάκη». Η πλειονότητα των εκθεμάτων προέρχεται από το αρχείο της οικογένειας Λαμπάκη, ενώ η έκθεση εμπλουτίζεται και από αντικείμενα των συλλογών του BXM. Από τις 6.30 μ.μ., Βασ. Σοφίας 22.

Η Μυρτώ Ναούμ και ο Μάρκος Χαϊδεμένος έρχονται στο Ινστιτούτο Γκαίτε Αθηνών για μια μοναδική βραδιά με ένα αφιέρωμα στη mainstream vocal jazz με smooth εκδοχές και διασκευές κομματιών της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Από τις 7 μ.μ. έως τις 8 μ.μ., Ομήρου 14-16.

Συνεχίζεται έως τις 5 Φεβρουαρίου η θεατρική παράσταση «Ο Γορίλας και η Ορτανσία» (φωτ.) του Ιάκωβου Καμπανέλλη, σε σκηνοθεσία Τάσου Πυργιέρη. Μια κωμωδία καταστάσεων με αλλεπάλληλες ανατροπές, με πρωταγωνιστές τους Λευτέρη Βασιλάκη, Ρένα Κυπριώτη, Γιώργο Φλωράτο και Δημήτρη Οικονομίδη. Στις 8 μ.μ., στο Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Καλαμάτας.

Μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, ο Χώρος Τέχνης «ΣΤΟart Κοραή» παρουσιάζει την ομαδική εικαστική έκθεση «Art Puzzle Group 22 Ζωγραφική, Χαρακτική, Γλυπτική». Από τις 10 π.μ. μέχρι τις 6 μ.μ., Κοραή 4.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT