Ο Ομπάμα στην Cantina

«Τα χείλη μας είναι σφραγισμένα και πολιτική μας είναι να μη σχολιάζουμε ποτέ τους πελάτες μας ούτε βεβαίως τι έφαγαν», έλεγε στη στήλη ο σεφ Γιώργος Σαμοΐλης από το εστιατόριο Cantina.

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Τα χείλη μας είναι σφραγισμένα και πολιτική μας είναι να μη σχολιάζουμε ποτέ τους πελάτες μας ούτε βεβαίως τι έφαγαν», έλεγε στη στήλη ο σεφ Γιώργος Σαμοΐλης από το εστιατόριο Cantina, που βρίσκεται στον ειδυλλιακό κολπίσκο Σεράλια στη Σίφνο, για τους υψηλούς προσκεκλημένους που δείπνησαν εκεί προχθές: το ζεύγος Ομπάμα και το ζεύγος Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον. Οι τελευταίοι συνηθίζουν να αφήνουν την Αντίπαρο και να επισκέπτονται το γειτονικό νησί για φαγητό, ωστόσο συνήθως προτιμούν το Ω3, ένα άλλο εστιατόριο που ειδικεύεται στο ψάρι. Τώρα, μάλλον για λόγους ασφαλείας, προκρίθηκε η λύση του Cantina που χάρις στη θέση του κάτω από το Κάστρο είναι πολύ πιο εύκολο να επιτηρηθεί από τους πράκτορες και τα drones που προηγήθηκαν ώστε να είναι σίγουροι πως όλα είναι εντάξει για τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ. Η μόνη πληροφορία που διέρρευσε είναι ότι έμειναν εκεί πάνω από δύο ώρες, δήλωσαν ενθουσιασμένοι με τα εδέσματα κρέατος και ψαριού και φεύγοντας χαιρέτησαν τον κόσμο. Το Cantina χρησιμοποιεί ντόπιες πρώτες ύλες και είναι ένα ιδιαίτερα στυλάτο εστιατόριο για να ανακαλύψει κανείς τις χάρες της πειραγμένης ελληνικής κουζίνας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT