Ενα ζεστό αντίο για την Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου

Ενα ζεστό αντίο για την Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου

Μια συγκινητική αποχαιρετιστήρια συγκέντρωση προς τιμήν της υφυπουργού Εξωτερικών Αλεξάνδρας Παπαδοπούλου οργάνωσε η ομάδα ελληνικών υποθέσεων στο Κογκρέσο (Hellenic Caucus) την Τρίτη το απόγευμα στο Καπιτώλιο

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια συγκινητική αποχαιρετιστήρια συγκέντρωση προς τιμήν της υφυπουργού Εξωτερικών Αλεξάνδρας Παπαδοπούλου οργάνωσε η ομάδα ελληνικών υποθέσεων στο Κογκρέσο (Hellenic Caucus) την Τρίτη το απόγευμα στο Καπιτώλιο.

Η διπλωμάτις επέστρεψε για υπηρεσιακούς λόγους στην Ουάσιγκτον, όπου ήταν έως πρόσφατα πρέσβειρα της Ελλάδας στις ΗΠΑ, δίνοντας την ευκαιρία στο Hellenic Caucus να διοργανώσει μια δεξίωση.

Εδωσαν το «παρών» κορυφαίοι Αμερικανοί νομοθέτες, όπως ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας, Μπομπ Μενέντεζ, και ο επικεφαλής της δημοκρατικής μειοψηφίας στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, Γκρέγκορι Μικς. Βεβαίως, έσπευσαν να την αποχαιρετήσουν οι Ελληνοαμερικανοί Κρις Πάπας, Γκας Μπιλιράκης, Νικόλ Μαλλιωτάκη, Τζον Σαρμπάνης και Ντίνα Τίτους, με τους οποίους η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου είχε συνεργαστεί στενά καθ’ όλη τη διάρκεια της πρεσβευτικής θητείας της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT