«Αντίο» στον Κώστα Κέκη

Καλοντυμένος, ευγενής, με «μύτη» για το καλό ρεπορτάζ τόσο στην Αθήνα όσο και στις Βρυξέλλες, πάντα με εξαίσιο χιούμορ και χαμόγελο

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καλοντυμένος, ευγενής, με «μύτη» για το καλό ρεπορτάζ τόσο στην Αθήνα όσο και στις Βρυξέλλες, πάντα με εξαίσιο χιούμορ και χαμόγελο. Ο καλός συνάδελφος Κώστας Κέκης, που εργάστηκε πολλά χρόνια και στην «Κ», «έφυγε» απρόσμενα χθες σε ηλικία 78 ετών, σκορπώντας θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο. Γεννημένος στην Αθήνα το 1945 άρχισε να εργάζεται ως ρεπόρτερ στο προδικτατορικό «Εθνος», όπου παρέμεινε έως το 1971, οπότε πήγε στην «Εξπρές». Το 1978 ξεκίνησε η πολύχρονη συνεργασία του με την εφημερίδα μας ως συντάκτης του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ και αρθρογράφος. Παράλληλα, από το 1972 εργάστηκε στην ΥΕΝΕΔ και στην εκπομπή «Σήμερα» ως ρεπόρτερ. Το 1977 ήταν προϊστάμενος του γραφείου ρεπορτάζ της κρατικής τηλεόρασης, ενώ για πολλά χρόνια υπήρξε ανταποκριτής της ΕΡΤ στις Βρυξέλλες. Επιστρέφοντας από τις Βρυξέλλες διετέλεσε εντεταλμένος σύμβουλος της ΕΡΤ. Ο τελευταίος χαιρετισμός στον Κώστα Κέκη θα δοθεί τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου, στις 14.00, στη Ριτσώνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT