Αποχαιρετισμός στον Μπάμπη Αγρολάμπο

Αποχαιρετισμός στον Μπάμπη Αγρολάμπο

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Βρε, τραβάτε να κάνετε ρεπορτάζ, μόνο έτσι μαθαίνεται η δουλειά», τον θυμάμαι να μας λέει. Ηταν 1994 στην πρώτη μου δουλειά στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash και ο Μπάμπης Αγρολάμπος μοίραζε τα ημερήσια καθήκοντα. Αδύνατος, κοντούλης, νευρικός, ήταν η επιτομή της ευσυνειδησίας. Δίκαιος, δουλευταράς με «μύτη» για τα θέματα. Δεν του ξέφευγε είδηση. Ακούγεται απίστευτο ότι είδηση έγινε η ξαφνική του «αναχώρηση» – έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 59 ετών. Η καριέρα του ξεκίνησε το 1989 στην εφημερίδα «Πρώτη».

Εργάστηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «902», στις εφημερίδες «Αναγνώστης», «Τέταρτη Εξουσία», «Επενδυτής» και στο περιοδικό «Επτάμισυ». Το 1992 ξεκίνησε στον «Flash 96,1» ως υπεύθυνος ρεπορτάζ και στη συνέχεια ως αρχισυντάκτης. Συνεργάστηκε σε εκπομπές του ΣΚΑΪ και του Mega. Παρέμεινε στην «Ελευθεροτυπία» από το 2008 έως το κλείσιμο, ενώ από το 2013 εργαζόταν στην «Εφημερίδα των Συντακτών». Αχ βρε Μπάμπη, θα μας λείψεις.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT