The Batman: Η αφίσα της ταινίας του Ματ Ριβς με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Πάτινσον

The Batman: Η αφίσα της ταινίας του Ματ Ριβς με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Πάτινσον

Η ταινία «The Batman» σε σκηνοθεσία Ματ Ριβς με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Πάτινσον έχει πλέον επίσημη αφίσα

2' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η κυκλοφορία της ταινίας «The Batman» σε σκηνοθεσία Ματ Ριβς πλησιάζει και όλο και περισσότερες λεπτομέρειες βγαίνουν στη δημοσιότητα για αυτό το επερχόμενο πρότζεκτ του αμερικανικού στούντιο κινηματογραφικών παραγωγών DC Films. Το φιλμ, αναμένεται να προβληθεί στις αίθουσες του εξωτερικού στις 4 Μαρτίου του 2022. Πριν όμως αυτή την ημερομηνία, κυκλοφόρησε μια νέα αφίσα για το «The Batman» με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Πάτινσον

Σε αντίθεση με προηγούμενες εικόνες οι οποίες εστίαζαν στον Μπάτμαν και την Κατγούμαν, η επίσημη αφίσα, που δημοσιεύθηκε στον λογαριασμό της ταινίας στο Twitter, περιλαμβάνει όλο το καστ ηθοποιών. Όμως, η ατάκα «ξεσκέπασε την αλήθεια» («unmask the truth») βρίσκεται εκεί, μαζί με τον Πιγκουίνο (Κόλιν Φάρελ), τον Ρίντλερ (Πολ Ντάνο), την Ζόι Κράβιτς και τον Πάτινσον.

Το «The Batman» έχει σκηνοθετήσει ο Ριβς από σενάριο που έγραψε με τον Πίτερ Κρεγκ. Η ιστορία τον Πάτινσον που αποδέχεται τον μανδύα το Σκοτεινού Ιππότη. 

«Δύο χρόνια καταδίωξης στους δρόμους καθώς ο Μπατμαν, προκαλώντας φόβο στις καρδιές των εγκληματικών, έχει οδηγήσει τον Μπρους Γουέιν βαθιά στα σκοτάδια της Γκόθαμ Σίτι. Με μόνο λίγους έπιστους συμμάχους – τους Άλφρεντ Πένιγουορθ, Τζέιμς Γκόρντον – μεταξύ του διεφθαρμένου δικτύου αξιωματούχων και υψηλόβαθμων προσώπων, ο μοναχικός χαρακτήρας που βρίσκεται σε επαγρύπνηση (Μπάτμαν) έχει καθιερωθεί ως η μοναδική ενσάρκωνση της εκδίκησης μεταξύ των συμπολιτών του», αναφέρει η περιγραφή της ταινίας. «Όταν ένας δολοφόνος θα στοχεύσει την ελίτ της Γκόθαμ με μια σειρά από σαδιστικές μηχανορραφίες, ίχνος κρυπτικών ενδείξεων στέλνει τον πιο σπουδαίο ντετέκτιβ του κόσμου σε μια έρευνα για τον κάτω κόσμο όπου θα συναντήσει χαρακτήρες όπως την Σελίνα Κάιλ/Κατγούμαν, Όσγουολντ Κόμπλποτ/Πιγκουίνος, Καρμίν Φαλκόνε και Έντουαρτ Ναστον/Ρίντλερ. Καθώς τα στοιχεία αρχίζουν και οδηγούν πιο κοντά στον στόχο και τα σχέδια του δράστη γίνονται πιο σαφή, ο Μπάτμαν πρέπει να δημιουργήσει νέες σχέσεις, να ξεσκεπάσει τον ένοχο και να αποδώσει δικαιοσύνη για την κατάχρηση εξουσίας και τη φθορά που έχει κατακλύσει εδώ και καιρό την Γκόθαμ Σίτι». 

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Esquire, ο σκηνοθέτης μίλησε λεπτομερώς για τα κόμιξ που επηρέασαν και συνέβαλαν στη δική του εκδοχή του Μπάτμαν, την απογοήτευση με τον Μπάτμαν του Μπεν Άφλεκ και την αντίδραση των θαυμαστών στην επιλογή του Πάτινσον στον ρόλο του υπερήρωα. Επιπλέον, εξήγηση ότι το τραγούδι «Something in the Way» των Nirvana που ακούγεται στο τρέιλερ, είναι πολλά περισσότερα από ένα «σκοτεινό» και χαμηλού ρυθμού κομμάτι – προσθέτει πολλά στην ιστορία του φιλμ.

Μαζί με τους Πάτινσον, Ζόι Κράβιτς και τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές, συμμετέχουν και οι Πίτερ Σαρσγκαρντ, Άντι Σέρκις και Κόλιν Φάρελ. 

Με πληροφορίες από το Screen Rant, το GQ. 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT