«Οι Αόρατοι»: Το ντοκιμαντέρ της Μαριάννας Κακαουνάκη στον κινηματογράφο ΔΑΝΑΟ

«Οι Αόρατοι»: Το ντοκιμαντέρ της Μαριάννας Κακαουνάκη στον κινηματογράφο ΔΑΝΑΟ

Το βραβευμένο ντοκιμαντέρ της δημοσιογράφου/σκηνοθέτιδας Μαριάννας Κακαουνάκη «Αόρατοι» έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, στον κινηματογράφο ΔΑΝΑΟ στις 9 και 10 Απριλίου 2022.

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το βραβευμένο ντοκιμαντέρ της δημοσιογράφου/σκηνοθέτιδας Μαριάννας Κακαουνάκη «Αόρατοι» έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα. 

Ένα χρόνο μετά την παγκόσμια πρεμιέρα στο φεστιβάλ της Κοπεγχάγης (CPH:DOX), μια σειρά από προβολές σε δέκα φεστιβάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό και τρία βραβεία, η ταινία θα προβληθεί στον κινηματογράφο ΔΑΝΑΟ στις 9 και 10 Απριλίου 2022. Και οι δύο προβολές θα πραγματοποιηθούν στις 17:00.

«Οι Αόρατοι» – Περιγραφή

Ο Εμπουμπεκίρ και η Γκόνζα, ένα ζευγάρι εκπαιδευτικών, κατηγορούνται στην Τουρκία για τρομοκρατία και σύνδεση με το πραξικόπημα κατά του προέδρου Ερντογάν το 2016, χωρίς κανένα στοιχείο. Καταφέρνουν να δραπετεύσουν στην Ελλάδα και ξεκινούν ένα αβέβαιο ταξίδι για να κερδίσουν την ελευθερία τους. Είναι πλέον ελεύθεροι, όμως θα πρέπει να μάθουν να ζουν με μια αβάσταχτη απώλεια. Οι δυό τους μοιράστηκαν την ιστορία τους, στο πρώτο ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους της Κακαουνάκη, η οποία πέρασε πολλούς μήνες μαζί τους για να καταγράψει την καθημερινότητα στην Ελλάδα.

Συντελεστές
Σκηνοθεσία, Σενάριο, Παραγωγή: Μαριάννα Κακαουνάκη
Διευθυντής Φωτογραφίας: Απόστολος Νικολαΐδης
Μοντάζ: Μυρτώ Λεκατσά
Πρωτότυπη Μουσική: Άγγελος Τριανταφύλλου
Μίξη Ήχου: Κώστας Βαρυμπομπιώτης
Σχεδιασμός Ήχου: Βάλια Τσέρου
Ηχοληψία: Κώστας Κουτελιδάκης
Χρωματισμός: Άγγελος Μάντζιος

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT