Πώς θα σας φαινόταν μια μικροσκοπική προβολή του «Tenet»;

Πώς θα σας φαινόταν μια μικροσκοπική προβολή του «Tenet»;

Σε περίπτωση που η παρακολούθηση μιας ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν δεν σας φαίνεται από μόνη της δύσκολη υπόθεση, μπορείτε πάντα να την παρακολουθήσετε στη λιλιπούτεια κονσόλα Playdate

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την πρωτοκαθεδρία του streaming και την κυκλοφορία πολλών ταινιών αποκλειστικά σε αυτό, άνοιξε παράλληλα μια αρκετά μεγάλη κουβέντα για το κατά πόσο είναι θεμιτό η έβδομη τέχνη να καταναλώνεται μέσα από οθόνες τηλεόρασης, λαπ τοπ, ακόμα και τάμπλετ ή κινητού αντί για το κινηματογραφικό πανί.

Πάντως κάποιοι τόλμησαν να κάνουν κάτι ακόμα πιο ακραίο και να «χωρέσουν» ολόκληρο το «Tenet» του Κρίστοφερ Νόλαν στη μικροσκοπική παιχνιδομηχανή Playdate. 

Ο χρήστης του Twitter που ανέβασε σχετικό βίντεο, έγραψε αστειευόμενος: «Επιτέλους, μπορούμε να παρακολουθήσουμε το “Tenet” με τον τρόπο που ήθελε ο Κρίστοφερ Νόλαν. Τι φανταστικό φιλμ».

Φυσικά η ποιότητα ήχου και (ασπρόμαυρης) εικόνας δεν στέκεται αντάξια μιας κινηματογραφικής προβολής, σίγουρα όμως αποτελεί μοναδική εμπειρία μια προβολή που χωράει στην παλάμη σας και δη όταν προέρχεται από ένα τόσο περίπλοκο κινηματογραφικό σύμπαν όπως είναι αυτό του Κρίστοφερ Νόλαν.

Με πληροφορίες από το ΝΜΕ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT