Disney: Πρώτο teaser για την live-action ταινία «Πινόκιο» με πρωταγωνιστή τον Τομ Χανκς (βίντεο)

Disney: Πρώτο teaser για την live-action ταινία «Πινόκιο» με πρωταγωνιστή τον Τομ Χανκς (βίντεο)

H Disney έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser της live-action ταινίας του Ρόμπερτ Ζεμέκις «Πινόκιο» με πρωταγωνιστή τον Τομ Χανκς στον ρόλο του Τζεπέτο

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H Disney έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser της live-action ταινίας του Ρόμπερτ Ζεμέκις «Πινόκιο» με πρωταγωνιστή τον Τομ Χανκς στον ρόλο του Τζεπέτο. 

Πρόκειται για ένα μιούζικαλ κινουμένων σχεδίων, στο οποίο συμμετέχει και ο Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ (Τζίμινι Κρίκετ). Ουσιαστικά, ο «Πινόκιο» του Ζεμέκις είναι ένα ριμέικ της κλασικής ταινίας κινουμένων σχεδίων της Disney από το 1940, η οποία βασίζεται στο ιταλικό βιβλίο «The Adventures of Pinocchio» από το 1883, του Κάρλο Κολόντι.

Στο φιλμ συμπρωταγωνιστούν οι Σίνθια Έριβο, Κίγκαν-Μάικλ Κι, Λορέιν Μπράκο, Λουκ Έβανς και Μπέντζαμιν Έβαν Άινσγουορθ ο οποίος δανείζει τη φωνή του στον Πινόκιο, την κούκλα που δημιούργησε ο Τζεπέτο από ξύλο και της έδωσε ζωή. 

Το «Πινόκιο» θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα Disney+ τον Σεπτέμβριο. 

Με πληροφορίες από το The Hollywood Reporter 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT