Η Λέα Σεϊντού στο καστ του «Dune: Part Two»

Η Σεϊντού θα υποδυθεί τη Lady Μάργκοτ Φένρινγκ, η οποία στο μυθιστόρημα του Φρανκ Χέρμπερτ, είναι σύμμαχος του Πολ

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Λέα Σεϊντού βρίσκεται σε συζητήσεις για να συμμετάσχει στην ταινία «Dune: Part Two» σε σκηνοθεσία Ντενί Βιλνέβ, μαζί με τις νέες αφίξεις που αποκτούν ρόλο στο σίκουελ, Φλόρενς Πιου, Κρίστοφερ Γουόλκεν και Όστιν Μπάτλερ. 

Οι Τιμοτέ Σαλαμέ, Ζεντάγια, Ρεμπέκα Φέργκιουσον και Χαβιέ Μπαρδέμ επιστρέφουν για το «Part Two», το οποίο συνεχίζεται από εκεί που σταμάτησαν τα γεγονότα της πρώτης ταινίας. Δηλαδή με τον Πόλ Ατρείδης να πολεμά εναντίον των Φρέμεν ώστε να απελευθερώσει τον έρημο πλανήτη Αράκις από τα χέρια του Οίκου των Χαρκόννεν. 

Η Σεϊντού θα υποδυθεί τη Lady Μάργκοτ Φένρινγκ, η οποία στο μυθιστόρημα του Φρανκ Χέρμπερτ, είναι σύμμαχος του Πολ. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν αυτό το καλοκαίρι στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας, με τον Βιλνέβ να σκηνοθετεί ένα σενάριο που έγραψε μαζί με τον Τζον Σπέιτς. 

Η πρώτη ταινία του «Dune» έκανε έσοδα 400,6 εκατ. δολαρίων στο παγκόσμιο box office κερδίζοντας 10 υποψηφιότητες Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένων αυτών στην κατηγορία Καλύτερη Ταινία. Μάλιστα, κέρδισε έξι Όσκαρ. 

Η πρόσφατη ταινία στην οποία συμμετείχε η Σεϊντού ήταν το «Crimes of the Future» σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, φιλμ που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην Αθήνα τον Αύγουστο και Σεπτέμβριο του 2021. Στη συνέχεια, θα τη δούμε στο φιλμ «One Fine Morning» της Μία Χάνσεν Λόβε. Και οι δύο ταινίες έκαναν πρεμιέρα στο πρόσφατο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών

Με πληροφορίες από το Deadline, το The Hollywood Reporter

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT