Ο Ντάνιελ Καλούγια έχει στα σκαριά μια live action ταινία για τον Barney

Ο Ντάνιελ Καλούγια έχει στα σκαριά μια live action ταινία για τον Barney

Για όσους θέλουν να θυμηθούν τον animation ήρωα των παιδικών τους χρόνων

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όσοι ως παιδιά περίμεναν πώς και πώς να δουν στην τηλεόραση τις περιπέτειες του μωβ δεινόσαυρου Barney μπορούν να ετοιμάζονται σιγά-σιγά για το comeback του, μιας και θα έχουν την ευκαιρία να ξαναδούν τον αγαπημένο τους ήρωα και μάλιστα, σε live action ταινία. 

Αυτό επιβεβαιώνει ο Ντάνιελ Καλούγια σε νέα του συνέντευξη στο Hollywood Reporter. Οταν αναφέρθηκε στα πρότζεκτ της εταιρείας του 59% Productions, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι μια live action ταινία για τον Barney βρίσκεται στα αρχικά στάδια παραγωγής. 

Ο Καλούγια είπε επίσης πως αυτή την περίοδο δουλεύεται το σενάριο της ταινίας, το οποίο, μάλιστα, θα έχει μια πιο σκοτεινή προσέγγιση από αυτή του animation.

Ο ηθοποιός υποστήριξε επίσης πως, λίγο-πολύ, όλοι αγαπάμε το σινεμά μέσα από τις παιδικές ταινίες που βλέπουμε μικροί: «Αγαπώ τις παιδικές ταινίες. Πώς αγαπούν όλοι τις ταινίες; Παρακολουθώντας παιδικές ταινίες. Δεν θέλω να περιορίζομαι σε όσα πιστεύουν οι άλλοι για μένα». 

Ο Ντάνιελ Καλούγια είχε αναφερθεί ήδη από το 2019 στην ιδέα να κάνει μια ταινία για τον Barney. Συγκεκριμένα, είχε πει: «Ο Barney ήταν μια ευρέως διαδεδομένη φιγούρα των παιδικών μας χρόνων, μετά εξαφανίστηκε, μένοντας παρεξηγημένος. Μας ενθουσιάζει το να εξερευνήσουμε αυτόν τον συναρπαστικό μοντέρνο ήρωα και να δούμε αν το μήνυμά του “Σ’ αγαπώ, μ’ αγαπάς” μπορεί να αντέξει στον χρόνο». 

Με πληροφορίες από το Consequence of Sound. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT