Ο Χένρι Κάβιλ επιστρέφει στον ρόλο του Σούπερμαν

Ο Χένρι Κάβιλ επιστρέφει στον ρόλο του Σούπερμαν

Το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram και το μήνυμα στους θαυμαστές

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά από χρόνια εικασιών, ο Χένρι Κάβιλ επιστρέφει στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC ως ο Άνθρωπος από Ατσάλι

«Γεια σε όλους – ήθελα να περιμένω μέχρι να τελειώσει το Σαββατοκύριακο πριν δημοσιεύσω την είδηση επειδή επιθυμούσα να σας δώσω την ευκαιρία να δείτε το φιλμ “Black Adam”», δήλωσε ο Βρετανός ηθοποιός τη Δευτέρα σε ένα βίντεο που κοινοποίησε στον λογαριασμό του στο Instagram. Το «Black Adam» είναι η νέα ταινία βασισμένη σε κώμικ που έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες μέρες. «Τώρα όμως που αρκετοί από εσάς την είδατε, είναι πλέον επίσημο: επέστρεψα. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill)

Η πρώτη φορά που εμφανίστηκε ο Κάβιλ στο ρόλο του Σούπερμαν ήταν πριν από 10 χρόνια στο φιλμ «Man of Steel» από το 2013. Από τότε έχει υποδυθεί τον «τελευταίο γιο του Κρύπτον» αρκετές φορές: το 2016 στο «Batman v Superman: Dawn of Justice», το 2017 στο «Justice League» και το 2021 στο «Zack Snyder’s Justice League». Επιπλέον, τον είδαμε και στο «Black Adam». 

Ο 39χρονος ηθοποιός αυτό το χρονικό διάστημα πρωταγωνιστεί στη σειρά του Netflix, «The Witcher» ενώ υποδύεται τον Σέρλοκ Χολμς στη σειρά ταινιών «Enola Holmes» σε παραγωγή της πλατφόρμας. 

Ωστόσο, το μέλλον του ηθοποιού στο εκτεταμένο σύμπαν της DC αποτελούσε μυστήριο μέχρι τώρα. «Μια πολύ μικρή γεύση του τι πρόκειται να ακολουθήσει, φίλοι μου. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη και την υπομονή. Σας υπόσχομαι ότι θα αποζημιωθείτε», γράφει η λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο.

Για το νέο κινηματογραφικό πρότζεκτ δεν γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες κυρίως όσον αφορά τον σκηνοθέτη και τον σεναριογράφο. 

Με πληροφορίες από τους Los Angeles Times 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT