«Το Ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς»: Έρχεται τέταρτη ταινία – Επιστρέφει η Ρενέ Ζελβέγκερ

«Το Ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς»: Έρχεται τέταρτη ταινία – Επιστρέφει η Ρενέ Ζελβέγκερ

Η Βρετανίδα μυθιστοριογράφος και σεναριογράφος Χέλεν Φίλντινγκ αποκάλυψε πρόσφατα ότι ετοιμάζει την κινηματογραφική συνέχεια, μεταφέροντας στη μεγάλη οθόνη το βιβλίο της από το 2013 με τίτλο «Bridget Jones: Mad About The Boy»

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έξι χρόνια μετά την κυκλοφορία της τρίτης ταινίας του Ημερολογίου της Μπρίτζετ Τζόουνς με τίτλο «Το μωρό της Μπρίτζετ Τζόουνς», έρχεται το τέταρτο κεφάλαιο της ιστορίας. 

Η Βρετανίδα μυθιστοριογράφος και σεναριογράφος Χέλεν Φίλντινγκ αποκάλυψε πρόσφατα ότι ετοιμάζει την κινηματογραφική συνέχεια, μεταφέροντας στη μεγάλη οθόνη το βιβλίο της από το 2013 με τίτλο «Bridget Jones: Mad About The Boy». 

«Ναι, είναι αλήθεια. Ασχολούμαι με το σενάριο της τέταρτης ταινίας και πραγματικά ελπίζω αυτή να πραγματοποιηθεί. Κάθε φιλμ που ολοκληρώνεται είναι ένα θαύμα. Πιστεύω ότι είναι πραγματικά δύσκολο να δημιουργήσεις ταινίες, να υλοποιηθούν και να βγει ένα καλό αποτέλεσμα. Επιθυμούμε να είναι πολύ καλό. Θα μου άρεσε να το δω στην οθόνη», δήλωσε η Φίλντινγκ στον βρετανικό ιστότοπο Radio Times. 

Οι δύο πρώτες ταινίες «Το Ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς» (2001) και «Μπρίτζετ Τζόουνς: Η επόμενη σελίδα» (2004) με πρωταγωνίστρια την Ρενέ Ζελβέγκερ, βασίστηκαν σε βιβλίο της Φίλντινγκ ενώ η τρίτη, όχι. Αντί αυτού, επρόκειτο για μεταφορά μιας στήλης που η μυθιστοριογράφος έγραψε για την εφημερίδα «The Independent». 

Σύμφωνα με την ίδια, στο «Mad About the Boy» η 51χρονη Μπρίτζετ είναι μητέρα δύο παιδιών και «οι προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει είναι ψείρες στα μαλλιά τους, εξευτελισμό σε σχολικό πικνικ και σεξ με ανθρώπους άλλης γενιάς». Επιπλέον, μαθαίνει ότι «η ζωή δεν τελειώνει όταν χρειάζεται να φορέσει γυαλιά πρεσβυωπίας». 

Ωστόσο, το βιβλίο περιλαμβάνει και μια τραγική πλοκή που επηρεάζει τη ζωή της ηρωίδας. 

Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί οι ηθοποιοί που θα συμμετάσχουν στην ταινία. Η Ζελβέγκερ είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι ενδιαφέρεται να υποδυθεί ξανά τον ρόλο αν συνεχιστεί η σειρά ταινιών. «Γνωρίζω ότι η Χέλεν έχει γράψει το βιβλίο και αγαπώ πολύ αυτόν τον χαρακτήρα. Οπότε, αν με καλέσουν, θα πάω τρέχοντας». 

Με πληροφορίες από το Radio Times, το Entertainment Weekly

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT