Ένα ακόμα μιούζικαλ από τους Sparks

Αφού υπέγραψαν το «Annette», οι αδερφοί Μάελ έχουν στα σκαριά ένα ακόμα μιούζικαλ, το «X Crucior»

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να μετρούν 5 δεκαετίες στα μουσικά πράγματα, πάντως οι Sparks το 2021 είδαν το όνομά τους να έρχεται ξανά στην επικαιρότητα. Οι λόγοι, πολλοί: κυκλοφόρησαν τον 24o (!) δίσκο τους «A Steady Drip Drip Drip», ο Έντγκαρ Ράιτ τους έκανε ντοκιμαντέρ με το «The Sparks Brothers», ενώ, υπέγραψαν και τη μουσική για το μιούζικαλ «Annette» που σηματοδότησε και τη σκηνοθετική επιστροφή του Λέος Καράξ μετά από σχεδόν μία δεκαετία. 

Όπως φαίνεται, οι αδερφοί Ρον και Ράσελ Μάελ δεν το βάζουν κάτω μετά από όλα αυτά, μιας και έχουν βάλει ήδη μπρος το επόμενό τους μιούζικαλ. 

Έτσι, η Focus Features ανακοίνωσε το «X Crucior», μια νέα παραγωγή που θα είναι ένα «αυθεντικό μουσικό έπος», όπως διαβάζουμε στο Deadline και που θα υπογράφουν οι Sparks, ενώ θα εκτελέσουν και χρέη παραγωγών. 

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση της ταινίας ή τους υπόλοιπους συντελεστές, ούτε πότε αναμένεται να κάνει πρεμιέρα. 

Συν τοις άλλοις, οι αδερφοί Μάελ δουλεύουν και τον επόμενο δίσκο τους. Ήδη πίσω στον Ιούλιο, ανέβασαν μία φωτογραφία τους από το στούντιο. Και για αυτό αναμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Με πληροφορίες από το Deadline. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT