Ο Ρέιν Γουίλσον θα είναι για πάντα ο Ντουάιτ από το «Office» (αλλά όχι γι’ αυτόν)

Ο Ρέιν Γουίλσον θα είναι για πάντα ο Ντουάιτ από το «Office» (αλλά όχι γι’ αυτόν)

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ποιος είναι ο αγαπημένος του ρόλος από την καριέρα του και όχι, δεν είναι αυτός με τον οποίο συνδέθηκε όσο κανέναν

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν είναι καθόλου υπερβολή να πούμε πως το αμερικανικό «Office» δεν θα ήταν ποτέ το ίδιο χωρίς τον εξωφρενικό χαρακτήρα του Ντουάιτ Σρουτ. Ενός εργασιομανή τύπου που είχε από κοντά το αφεντικό του, Μάικλ Σκοτ, μεγάλωσε σε μία φάρμα και είναι για όλους ανυπόφορος (πέρα από τη «γατομαμά» συνάδελφό του Άντζελα Μάρτιν). 

Τον ρόλο για τις 9 σεζόν του πολύ επιτυχημένου sitcom ανέλαβε ο ηθοποιός Ρέιν Γουίλσον και έκτοτε, συνδέθηκε μαζί του για πάντα. 

Πάντως, ο ίδιος ο ηθοποιός δεν θεωρεί τον συγκεκριμένο ρόλο τον μεγαλύτερο σταθμό στην καριέρα του. 

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Collider, με αφορμή τη συμμετοχή του στην νέα ταινία «Weird: The Al Yankovic Story», ο Ρέιν Γουίλσον δεν δείχνει να έχει αυταπάτες: «Προφανώς, οι περισσότερο με γνωρίζουν από το “Office” και θα συνεχίσουν να με ξέρουν από αυτό, θα είναι στον τάφο μου. H επιτάφια επιγραφή μου θα είναι “Ο τύπος που έπαιξε τον Ντουάιτ». Αλλά εξήγησε πως «Έχω κάνει μια ντουζίνα ρόλους πριν κι άλλη μια ντουζίνα μετα τον Ντουάιτ. Έχω παίξει τόσους ρόλους μετά τον Ντουάιτ». 

Έχει όμως κάποιον άλλο ρόλο του που ξεχωρίζει: «Θα έλεγα ότι ο αγαπημένος μου ρόλος, ή ένας για τον οποίο θα ήθελα να με θυμούνται, είναι η ταινία “Super” του Τζέιμς Γκαν. Ήταν πάλι εντελώς low budget. Το γυρίσαμε πολύ γρήγορα στο Σρέβεπορτ στη Λουιζιάνα. Πιστεύω πως ο συνδυασμός χιούμορ, σκοταδιού, τραγωδίας και τρελής φαντασίας είναι θεϊκά. Τη θεωρώ μία φοβερή δουλειά και είμαι πολύ περήφανος που υπήρξα κομμάτι της». 

Πέρα, λοιπόν, από το «Weird: The Al Yankovic Story» ξέρετε ποια άλλη ταινία του Ρέιν Γουίλσον να αναζητήσετε σε προτεραιότητα. 

Με πληροφορίες από το ΝΜΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT