Θα δούμε μια συνεργασία του Studio Ghibli με τη Lucasfilm;

Θα δούμε μια συνεργασία του Studio Ghibli με τη Lucasfilm;

Τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνουμε από σχετική ανάρτηση του ιαπωνικού στούντιο animation

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το μεν Studio Ghibli, με τις anime ταινίες που έχει βγάλει τις τελευταίες δεκαετίες έχει γίνει κάτι σαν «την Disney της Ιαπωνίας», η δε Lucasfilm είναι φυσικά η κινηματογραφική εταιρεία του Τζορτζ Λούκας από την οποία έχουν παραχθεί οι ταινίες και οι σειρές του σύμπαντος του «Star Wars» αλλά και του Ιντιάνα Τζόουνς. 

Τώρα τα δύο θρυλικά, το καθένα στο είδος του, στούντιο ετοιμάζονται από ό,τι φαίνεται να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε κάποιο νέο πρότζεκτ. 

Αυτό, πάντως, καταλαβαίνουμε από σχετική ανάρτηση του Studio Ghibli στο Twitter, στο οποίο ανέβηκε ένα βίντεο με τα logos των δύο εταιρειών. 

Δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με αυτή τη συνεργασία, για την οποία πάντως είμαστε σίγουροι πως ήδη πολλοί φανατικοί ακόλουθοι και των δύο περιμένουν με αγωνία. 

Όσον αφορά τώρα τις ξεχωριστές δραστηριότητες των δύο εταιρειών, το Studio Ghibli κυκλοφόρησε πρόσφατα την ταινία «Earwig and the Witch» του Γκορό Μιγιαζάκι (γιος του Χαγιάο Μιγιαζάκι που ίδρυσε το στούντιο). 

Η Lucasfilm, από την άλλη, έχει στα σκαριά τη σειρά «Willow», που βασίζεται στην ομώνυμη ταινία του 1988 και θα προβληθεί μέσω του Disney+, ενώ μέσα στο 2023 θα κυκλοφορήσει και η πέμπτη ταινία «Ιντιάνα Τζόουνς» σε σκηνοθεσία Τζέιμς Μάνγκολντ.

Με πληροφορίες από το Deadline. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT