Έρχεται ντοκιμαντέρ για τη ζωή και καριέρα της Κριστίνα Αγκιλέρα

Έρχεται ντοκιμαντέρ για τη ζωή και καριέρα της Κριστίνα Αγκιλέρα

Η δημοφιλής τραγούδιστρια φέρεται να συμμετέχει ενεργά στο ντοκιμαντέρ και μάλιστα να έδωσε στην ομάδα παραγωγής της ταινίας, πρόσβαση στο αρχείο της

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Κριστίνα Αγκιλέρα θα είναι η επόμενη ποπ σταρ της οποίας η ζωή θα αποτελέσει το αντικείμενο σε νέο ντοκιμαντέρ.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Deadline, το νέο πρότζεκτ θα αναλάβει η Τινγκ Που, σκηνοθέτις του ντοκιμαντέρ «Val» για τη ζωή του ηθοποιού Βαλ Κίλμερ. 

Η δημοφιλής τραγούδιστρια φέρεται να συμμετέχει ενεργά στο ντοκιμαντέρ και μάλιστα να έδωσε πρόσβαση στο αρχείο της, στην ομάδα παραγωγής της ταινίας.

Το ντοκιμαντέρ θα σκιαγραφεί τη ζωή της Αγκιλέρα από τα πρώτα της βήματα στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας ως σταρ της Ντίσνεϊ πριν την εφηβεία έως το σήμερα. Για να συγκεντρώσουν υλικό, οι δημιουργοί του πρότζεκτ ακολουθούν την τραγουδίστρια τους τελευταίους 18 μήνες στις συναυλίες και την καθημερινότητά της.

«Η Κριστίνα Αγκιλέρα είναι μια από τις πιο εμβληματικές τραγουδίστριες της εποχής μας, η μουσική της έχει εμπνεύσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο» δήλωσε η Τινγκ Που. «Είναι πραγματικά τιμή μου να αφηγηθώ την ιστορία της προσωπικότητας πίσω από τη μουσική γιατί ξέρω ότι θα εμπνεύσει εξίσου» πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT