Ρόμπερτ Πάτινσον: Τα πρώτα πλάνα από τη νέα ταινία του Μπονγκ Τζουν-χο, «Mickey 17»

Ρόμπερτ Πάτινσον: Τα πρώτα πλάνα από τη νέα ταινία του Μπονγκ Τζουν-χο, «Mickey 17»

Το φιλμ σε παραγωγή της Warner Bros βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης και θα προβληθεί στη μεγάλη οθόνη στις 29 Μαρτίου του 2024

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ταινία «Mickey 17» σε σκηνοθεσία και παραγωγή του βραβευμένου με Όσκαρ Κορεάτη σκηνοθέτη Μπονγκ Τζουν-χο με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Πάτινσον, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες το 2024. 

Πιο συγκεκριμένα, το φιλμ σε παραγωγή της Warner Bros βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης και θα προβληθεί στη μεγάλη οθόνη στις 29 Μαρτίου του 2024. Μέχρι την κυκλοφορία στα σινεμά, η W.B. δημοσίευσε ένα πρώτο βίντεο – σαν teaser – από την ταινία.

Η ιστορία επιστημονικής φαντασίας είναι μεταφορά του μυθιστορήματος του Έντουαρτ Άστον και χαρακτηρίζεται ως θρίλερ. Ο Πάτινσον θα υποδυθεί τον «αναλώσιμο» – έναν υπάλληλο που πηγαίνει σε μια αποστολή στον παγωμένο κόσμο του Nifheim και αρνείται να αφήσει τον κλώνο αντικαταστάτη να του πάρει τη θέση. 

Λεπτομέρειες όσον αφορά την πλοκή δεν έχουν αποκαλυφθεί και δεν είναι γνωστό το κατά πόσο το σενάριο θα είναι πιστό στο βιβλίο του Άστον που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2022. 

Μαζί με τον Πάτινσον, στην ταινία συμμετέχουν και οι Τόνι Κολέτ, Μαρκ Ράφαλο, Ναόμι Άκι, Στίβεν Γιαν. 

Το «Mickey 7» είναι το πρώτο φιλμ του Κορεάτη σκηνοθέτη μετά τα «Παράσιτα» («Parasite») που έγινε η ταινία με τις περισσότερες εισπράξεις στην ιστορία του νοτιοκορεάτικου σινεμά και η πρώτη μη αγγλόφωνη ταινία που κέρδισε το Όσκαρ «Καλύτερης Ταινίας».  

Με πληροφορίες από το Variety 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT