Η πρώτη φωτογραφία του Χοακίν Φίνιξ στο σίκουελ του «Τζόκερ»

Η πρώτη φωτογραφία του Χοακίν Φίνιξ στο σίκουελ του «Τζόκερ»

Το φιλμ, που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2024, θα είναι μιούζικαλ

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα γυρίσματα για τη δεύτερη ταινία του Τζόκερ με τίτλο «Joker: Folie à Deux» έχουν ξεκινήσει με τον σκηνοθέτη Τοντ Φίλιπς να μοιράζεται με τους θαυμαστές την πρώτη εικόνα, το απόγευμα του Σαββάτου. 

«Πρώτη ημέρα. Το αγόρι μας. #joker», γράφει η λεζάντα. Πρωταγωνιστής στη φωτογραφία είναι ο Χοακίν Φίνιξ στο ρόλο του Άρθουρ Φλεκ. Βρίσκεται ξαπλωμένος, ενώ ένα χέρι από πάνω του κρατάει ένα ξυράφι. Ο Φίνιξ μοιάζει να έχει διατηρήσει τη φυσική του κατάσταση, περίπου τρία χρόνια μετά την πρώτη ταινία «Τζόκερ». 

Ενώ δεν γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την πλοκή, η ιστορία του σίκουελ θα ξεκινήσει από τα γεγονότα της προηγούμενης ταινίας όταν ο χαρακτήρας του Φοίνιξ εισάγεται στο άσυλο Arkham. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Todd Phillips (@toddphillips)

Ο Φοίνιξ, ο οποίος κέρδισε το Όσκαρ Ά Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στο πρώτη «Τζόκερ», στο σίκουελ θα έχει συμπρωταγωνίστρια την Lady Gaga η οποία θα υποδυθεί την Χάρλεϊ Κουίν. Στην παραγωγή, εντάσσεται και ο Μπρένταν Γκλίσον (The Banshees of Inisherin). 

Ο Φίλιπς επιστρέφει στη σκηνοθεσία για τη συνέχεια του Τζόκερ, μετά το πρώτο φιλμ. Η κινηματογραφική του μεταφορά στο «σκοτεινό» βιβλίο κόμικ οδήγησε σε 11 υποψηφιότητες Όσκαρ, τη νίκη του Χρυσού Λέοντα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας και γνώρισε επιτυχία στο box office, με 1 δισ. στις πωλήσεις εισιτηρίων παγκοσμίως. 

Το σίκουελ, που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2024, θα είναι μιούζικαλ. 

Με πληροφορίες από το Variety 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT