Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του «Dune 2» – Η φωτογραφία του Τιμοτέ Σαλαμέ

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του «Dune 2» – Η φωτογραφία του Τιμοτέ Σαλαμέ

Το δεύτερο μέρος του «Dune» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Νοέμβριο του 2023

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το δεύτερο μέρος του «Dune» είναι ένα βήμα πιο κοντά στην ημερομηνία κυκλοφορίας. 

Το επερχόμενο φιλμ σε σκηνοθεσία Ντενί Βιλνέβ ολοκλήρωσε και επίσημα το στάδιο παραγωγής με τον πρωταγωνιστή Τιμοτέ Σαλαμέ να κοινοποιεί στο προφίλ του στο Instagram μια φωτογραφία από τα παρασκήνια για να γιορτάσει το τέλος των γυρισμάτων. 

«Το “Dune 2” ολοκληρώθηκε», γράφει η λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε ο Σαλαμέ. Και συνεχίζει: «με τον πατέρα στην έρημο» (στην εικόνα βρίσκεται και ο πατέρας του, Μαρκ Σαλαμέ). Στο φόντο, υπάρχουν αμμόλοφοι. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Timothée Chalamet (@tchalamet)

Νωρίτερα, ο – υποψήφιος με Όσκαρ – ηθοποιός είχε κοινοποιήσει μια πρώτη εικόνα από τα γυρίσματα. Η παραγωγή έγινε στη Βουδαπέστη, την Ουγγαρία, την Ιταλία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. 

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή των εταιριών παραγωγής Warner Bros. και Legendary, το «Dune: Part Two» θα εξερευνήσει το μυθικό ταξίδι του Πολ Ατρείδη καθώς επανενώνεται με την Τσάνι (Zendaya) και τους Φρέμεν ενώ βρίσκεται σε ένα μονοπάτι εκδίκησης ενάντια στους συνωμότες που κατέστρεψαν την οικογένειά του. 

Για το σίκουελ, ο Σαλαμέ επανενώνεται με τη Ζεντάγια, τον Χαβιέ Μπαρδέμ, τον Όσκαρ Άιζαλ, τον Τζος Μπρόλιν, τη Ρεμπέκα Φέργκιουσον, τον Ντέιβ Μπατίστα και τον Στέλαν Σκαρσγκαρντ. Στο καστ, εντάσσονται και οι Φλόρενς Πιου, Όστιν Μπάτλερ, Κρίστοφερ Γουόλκεν, Λέα Σεϊντού και Σουχέιλα Γιακούμπ. 

Ο Σαλαμέ, επαίνεσε τη συμπρωταγωνίστριά του Ζεντάγια στον ρόλο της Τσάνι, η οποία τώρα είναι η πρωταγωνίστρια του σίκουελ. «Είναι εκπληκτικό. Είναι τόσο απίθανη όσο και στην πρώτη ταινία, αλλά τώρα η ερμηνεία της έχει μεγαλύτερο πλούτο», δήλωσε πρόσφατα ο Σαλαμέ στον ιστότοπο Variety για τη Ζεντάγια. «Και είναι σαν αδερφή μου. Είμαι τόσο ευγνώμων που την αποκαλώ συμπρωταγωνίστρια, αδερφή και φίλη». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT