Και εδώ βλέπουμε τον Όουεν Γουίλσον με μία Μπομπ Ρος πινελιά

Και εδώ βλέπουμε τον Όουεν Γουίλσον με μία Μπομπ Ρος πινελιά

Όλα αυτά, στο τρέιλερ του «Paint», της επερχόμενης ταινίας για έναν τηλεοπτικό ζωγράφο που δεν κατονομάζεται αλλά όλοι ξέρουμε ποιος είναι

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν κάτι μάθαμε για τη «χαρά της ζωγραφικής» όταν ήμασταν παιδιά, το μάθαμε μέσα από την τηλεόραση στο σαλόνι μας, εκεί που ο Μπομπ Ρος με μία αφάνα τόσο χαρακτηριστική όσο και τα τοπία που ζωγράφιζε, έδινε μαθήματα για το πώς να γίνουμε κι εμείς μικροί ζωγράφοι εύκολα και γρήγορα. 

Αφού ο Μπομπ Ρος πήρε την meme καταξίωσε που του άρμοζε στον μαγικό κόσμο του ίντερνετ, τώρα ετοιμάζεται να λάμψει και στη μεγάλη οθόνη. 

Περίπου, δηλαδή, μιας και το «Paint» που αναμένεται να βγει στις αμερικανικές αίθουσες στις 7 Απριλίου, είναι ένα «ψευδο-biopic» θα λέγαμε. Σε αυτό, θα δούμε την ιστορία ενός φανταστικού χαρακτήρα ονόματι Καρλ Ναγκίλ, ενός τηλεοπτικού ζωγράφου με φουντωτή αφάνα που μαθαίνει στους τηλεθεατές τα μυστικά για να ζωγραφίσουν κι αυτοί τοπία σαν τα δικά του. Ό,τι δηλαδή έκανε και ο Μπομπ Ρος μέσα από την εκπομπή του «The Joy of Painting» που έτρεξε στο PBS από το 1983 έως το 1994, αλλά και στα εκάστοτε κανάλια ανά τον κόσμο. 

Βέβαια, κατα τ’ άλλα το «Paint», που είναι μια παραγωγή της IFC, θα λέει μια μυθοπλαστική ιστορία για τον τηλεοπτικό ζωγράφο, που στην προκειμένη υποτίθεται πως έχει μια πολύ διαφορετική ζωή πίσω από τις τηλεοπτικές κάμερες, μιας και «μεταμορφώνεται» σε έναν άντρα εμμονικό με τη φήμη αλλά και τις γυναίκες. 

Και ποιος θα ήταν πιο κατάλληλος για τον ρόλο του Καρλ Ναγκίλ/Μπομπ Ρος από τον Όουεν Γουίλσον; Δίπλα στον Αμερικανό ηθοποιό θα δούμε την Κιάρα Ρενέ στον ρόλο μιας νεαρής ζωγράφου, αλλά και τους Μικαέλα Ουάτκινς, Λουίζα Στρους, Στίβεν Ρουτ και Λούσι Φρέιερ. 

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα καθίσει ο Μπριτ Μακάνταμς, που υπογράφει επίσης το σενάριο και στο παρελθόν έχει κινηθεί κυρίως στον χώρο του ντοκιμαντέρ και της τηλεόρασης. 

Και εδώ βλέπουμε το τρέιλερ για το «Paint»:

Με πληροφορίες από το IndieWire.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT