Από το Μπάκιγχαμ, στο σύμπαν της Marvel: Η Εμα Κόριν στο καστ του «Deadpool 3»

Από το Μπάκιγχαμ, στο σύμπαν της Marvel: Η Εμα Κόριν στο καστ του «Deadpool 3»

Η ηθοποιός που βραβεύτηκε για την ερμηνεία της ως η νεαρή πριγκίπισσα Νταϊάνα στη σειρά «Το Στέμμα», τώρα θα συμπρωταγωνιστήσει σε ταινία μαζί με τους Ράιαν Ρέινολντς και Χιου Τζάκμαν

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα Εμα Κόριν, γνωστή για την ερμηνεία της ως πριγκίπισσα Νταϊάνα στην τέταρτη σεζόν της πολυβραβευμένης δραματικής σειράς του Netflix «Το Στέμμα» («The Crown»), εντάσσεται στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel. 

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τους Ράιαν Ρέινολντς και Χιου Τζάκμαν στο τρίτο κεφάλαιο των ταινιών «Deadpool». 

Κι ενώ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ακριβής περιγραφή του ρόλου που θα υποδυθεί, η Κόριν αναμένεται να ενσαρκώσει έναν «κακό» χαρακτήρα, ενάντια σε αυτούς του Ρέινολντς και Τζακμαν. Ο πρώτος γιόρτασε την ένταξη της Κόριν στο καστ με μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter. «Νέα προσθήκη στην οικογένεια! Την οικογένεια του “Deadpool” για να το ξεκαθαρίσουμε. Η οποία είναι όπως μια αληθινή οικογένεια με λιγότερο υβριστικό λεξιλόγιο…καλωσήρθες Εμα Κόριν!». 

Σκηνοθέτης της τρίτης ταινίας θα είναι ο Σον Λέβι, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Ρέινολντς και στις ταινίες «Free Guy» και «The Adam Project». 

Οι θαυμαστές είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για το επόμενο «Deadpool» επειδή ο Τζακμαν – μαζί με τα νύχια του Γούλβεριν, θα εμφανιστούν ξανά στην οθόνη. Πώς όμως θα γίνει αυτό; Όπως δήλωσε νωρίτερα ο πρόεδρος των Marvel Studios Κέβιν Φέιγκ, «όλα είναι πιθανά στο πολυσύμπαν». 

Το «Deadpool 3» είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στο εξωτερικό, στις 6 Σεπτεμβρίου του 2024. 

Με πληροφορίες από το Variety 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT