Στην Ελλάδα Ρέιφ Φάινς και Ζιλιέτ Μπινός για την ταινία «The Return» – Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα

Στην Ελλάδα Ρέιφ Φάινς και Ζιλιέτ Μπινός για την ταινία «The Return» – Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα

Οι δύο ηθοποιοί, που συνεργάζονται ξανά μετά το 1996 και τον «Αγγλο Ασθενή», θα βρεθούν στην Κέρκυρα και την Πελοπόννησο

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακόμα μια ταινία διεθνούς συμπαραγωγής έρχεται για γυρίσματα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κέρκυρα και την Πελοπόννησο.  

Το πρότζεκτ πρόκειται για κινηματογραφική μεταφορά της «Οδύσσειας» του Ομήρου από τον Ουμπέρτο Παζολίνι. Το σενάριο της ταινίας συνυπογράφουν μαζί με τον σκηνοθέτη οι Εντουαρντ Μποντ και Τζον Κόλι. 

Πρωταγωνιστές του φιλμ σε συμπαραγωγή Ιταλίας – Ελλάδας – Ηνωμένου Βασιλείου και Γαλλίας, είναι οι Ρέιφ Φάινς («The Menu», «The Grand Budapest Hotel», «The English Patient») και Ζιλιέτ Μπινός («Both Sides of the Blade», «Chocolat»). Οι δυό τους συνεργάζονται ξανά μετά τον «Αγγλο Ασθενή» από το 1996. 

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Deadline η ανεξάρτητη αμερικανική εταιρεία Bleecker Street απέκτησε τα δικαιώματα διανομής στη Βόρεια Αμερική και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες το 2024

Η ιστορία ακολουθεί την επιστροφή του Οδυσσέα (Φάινς) στην Ιθάκη, μετά από 20 χρόνια, κατεβεβλημένο κα αγνώριστο. Σύμφωνα με την σύνοψη έχουν αλλάξει πολλά στο βασίλειό του. Η αγαπημένη του σύζυγος Πηνελόπη (Μπινός) είναι τώρα φυλακισμένη στο ίδιο της το σπίτι, κυνηγημένη από φιλόδοξους μνηστήρες ενώ ο γιος τους Τηλέμαχος βρίσκεται αντιμέτωπος με τον θάνατο στα χέρια των μνηστήρων, που τον βλέπουν ως εμπόδιο στην ανελέητη καταδίωξη της Πηνελόπης και του βασιλείου. Ετσι ο Οδυσσέας αναγκάζεται να αντιμετωπίσει το παρελθόν του προκειμένου να ξαναβρεί τη δύναμη που χρειάζεται για να σώσει την οικογένειά του. Στο ρόλο του Τηλέμαχου ο Τσάρλι Πλάμερ.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν την άνοιξη στην Ελλάδα και θα συνεχιστούν στην Ιταλία.

Με πληροφορίες από το Deadline, το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT