«Back to the Future»: Το reunion των ηθοποιών που συγκίνησε εκατομμύρια θαυμαστές

«Back to the Future»: Το reunion των ηθοποιών που συγκίνησε εκατομμύρια θαυμαστές

Οι ηθοποιοί βρέθηκαν μαζί στο συνέδριο Fan Expo στο Πορτλαντ, για να γιορτάσουν τις αγαπημένες ταινίες με το κοινό

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι πρωταγωνιστές της πρωτότυπης και δημοφιλούς κινηματογραφικής τριλογίας «Επιστροφή στο Μέλλον» («Back to the Future») Μάικλ Τζ. Φοξ, Κρίστοφερ Λόιντ, Λία Τόμσον και Τομ Γουίλσον επανενώθηκαν πρόσφατα στο συνέδριο Fan Expo για να γιορτάσουν τις αγαπημένες ταινίες με θαυμαστές. 

Οι σταρ βρέθηκαν από τις 17 έως τις 19 Φεβρουαρίου στην πόλη Πορτλαντ δημοσιεύοντας φωτογραφίες και βίντεο από το reunion στο Instagram. 
«Ειλικρινά, πέρασα πολύ ωραία σήμερα με την οικογένεια του “Back to the Future”…μοιραστήκαμε τόσο αστείες στιγμές με τους θαυμαστές και ένα λάμα», έγραψε η Λία Τόμσον. Στα βίντεο, η ομάδα επαναλαμβάνει μερικές από τις πιο αξέχαστες ατάκες των χαρακτήρων που υποδύθηκε όπως την «Γεια, είναι κανείς στο σπίτι;».

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Thompson (@lea_thompson)

Ο Λόιντ κοινοποίησε μια φωτογραφία των τεσσάρων ηθοποιών με τη λεζάντα «Βρέθηκε ο πυκνωτής ροής. Μας έφερε όλους πίσω στο 2023 πάνω στην ώρα», αναφερόμενος στη μηχανή για την οποία ο χαρακτήρας του Εμετ Μπράουν έλεγε ότι «κάνει το ταξίδι στον χρόνο, εφικτό». 

Ο Φοξ δημοσίευσε μια εικόνα στα Instagram stories όπου έγραφε «Αγαπώ να βρίσκομαι σε αυτές τις εκδηλώσεις FanExpo και να βλέπω μερικούς από τους αγαπημένους μου ανθρώπους όπως είναι η Λία, ο Τομ, ο Κρις και όλοι εσείς». 

Η πρώτη ταινία «Back to the Future» κυκλοφόρησε το 1985. Η ιστορία της τριλογίας του Ρόμπερτ Ζεμέκις ακολουθεί τον 17χρονο Μάρτι ΜακΦλάι (Φοξ) ο οποίος ταξιδεύει καταλάθος 30 χρόνια πίσω στον χρόνο με την εφεύρεση του φίλου του, δόκτωρα Μπράουν: ένα όχημα της εταιρείας DeLorean. 

Τη -βραβευμένη με Όσκαρ- ταινία ακολούθησε το «Back to the Future II» στο οποίο ο ΜακΦλάι ταξίδεψε στο 2015 και 1955. Η τρίτη ταινία μεταφέρει τους δύο ήρωες πίσω στο 1885.

Με πληροφορίες από το Variety 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT