Μπομπ Οντενκερκ: Πρωταγωνιστής στο ριμέικ της ταινίας «The Room»

Μπομπ Οντενκερκ: Πρωταγωνιστής στο ριμέικ της ταινίας «The Room»

Το πρώτο φιλμ από το 2003 έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα χειρότερα που έχουν γυριστεί ποτέ, παρόλα αυτά συγκέντρωσε μια μεγάλη κοινότητα θαυμαστών

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Μπομπ Οντενκερκ, πρωταγωνιστής της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Better Call Saul», επιβεβαίωσε ότι πρωταγωνιστεί σε ριμέικ της καλτ ταινίας του Τόμι Γουιζό από το 2003, «The Room». 

Το πρώτο φιλμ έχει ευρέως χαρακτηριστεί ως ένα από τα χειρότερα που έχουν γυριστεί ποτέ, παρόλα αυτά συγκέντρωσε μια μεγάλη κοινότητα θαυμαστών από τότε που κυκλοφόρησε. Μάλιστα, έχει εμπνέυσει και τη δημιουργία άλλων ταινιών όπως την «The Disaster Artist». 

Η ιστορία εστιάζει στο επιτυχημένο στέλεχος τράπεζας με έδρα τον Σαν Φρανσίσκο, Τζόνι. Σύντομα, ο Τζόνι θα μάθει ότι η αρραβωνιαστικιά του Λίσα, έχει αποπλανήσει τον καλύτερό του φίλο, Μαρκ. Ο Οντενκερκ, παίρνει τη σκυτάλη από τον Γουιζό και υποδύεται τον Τζόνι. 

Με μια ανάρτησή του στο Instagram, ο Μπράντο Κρόφορντ αποκάλυψε ότι σκηνοθέτησε το πρότζεκτ. Στην εικόνα που δημοσίευσε, βλέπουμε τον Οντενκερκ στα γυρίσματα. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by B̸R̸A̸N̸D̸O̸ ̸C̸R̸A̸W̸F̸O̸R̸D̸ (@professorbrando)

Απαντώντας στις φήμες γύρω από την εμπλοκή του στο πρότζεκτ, ο Οντενκερκ έγραψε στο Twitter: «Είναι αλήθεια. Πρέπει να σας πω ότι προσπάθησα να ερμηνεύσω κάθε ατάκα με όσο πιο ειλικρινή τρόπο μπορούσα και το διασκέδασα πολύ». 

Σε ανακοίνωση, αναφέρεται ότι τα έσοδα της ταινίας θα διατεθούν σε μια φιλανθρωπική οργάνωση που ονομάζεται amfAR, το Ερευνητικό Ινστιτούτο για το AIDS, με την εταιρεία Acting for a Cause να περιλαμβάνεται στους δημιουργούς.  

Εκτός από το ριμέικ, ο Οντενκερκ αναμένεται να συμμετάσχει στην τηλεοπτικό σειρά «Lucky Hank», στον ρόλο ενός καθηγητή αγγλικής φιλολογίας που περνά κρίση μέσης ηλικίας. 

Με πληροφορίες από το Variety 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT