«Killers of the Flower Moon»: Πότε θα κυκλοφορήσει η νέα ταινία του Σκορσέζε

«Killers of the Flower Moon»: Πότε θα κυκλοφορήσει η νέα ταινία του Σκορσέζε

Η ιστορία διαδραματίζεται τη δεκαετία του 1920 στην Οκλαχόμα και αφηγείται τις δολοφονίες μελών της ινδιάνικης φυλής Όσατζ, όταν ανακαλύφθηκαν τεράστια κοιτάσματα πετρελαίου στη γη τους.

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αντίστροφη μέτρηση για την πολυαναμενόμενη νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε, «Killers of the Flower Moon», σε παραγωγή της Apple Original Films, έχει ξεκινήσει, καθώς πλέον γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει αυτό το κινηματογραφικό εγχείρημα. 

Η εταιρεία Paramount Pictures, που έχει αναλάβει τη διανομή, ανακοίνωσε ότι το φιλμ θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις αίθουσες σε περιορισμένη κυκλοφορία στις 6 Οκτωβρίου και σε ευρεία διανομή στις 20 Οκτωβρίου του 2023. Στη συνέχεια, το «Killers of the Flower Moon» θα κυκλοφορήσει και στην πλατφόρμα streaming της Apple TV+. 

Βασισμένη στο ομότιτλο μπεστ σέλερ του Ντέιβιντ Γκραν, η ιστορία διαδραματίζεται τη δεκαετία του 1920 στην Οκλαχόμα και αφηγείται τις δολοφονίες μελών της ινδιάνικης φυλής Όσατζ, όταν ανακαλύφθηκαν τεράστια κοιτάσματα πετρελαίου στη γη τους.

Πρωταγωνιστές είναι οι βραβευμένοι με Οσκαρ Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Μπρένταν Φρέιζερ, ενώ συμμετέχουν και οι Τζέσι Πλέμονς, Λούις Καντσέλμι, Στέυργκιλ Σίμπσον και Λίλι Γκλάντστοουν. 

Ο Μάρτιν Σκορσέζε έγραψε το σενάριο της ταινίας μαζί με τον Ερικ Ροθ και αυτή είναι η έβδομη φορά που συνεργάζεται με τον Ντι Κάπριο και η ενδέκατη με τον Ντε Νίρο.  

Με πληροφορίες από το IndieWire, το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT