Ερχεται ο πρώτος Λατίνος υπερήρωας στον κόσμο της DC

Ερχεται ο πρώτος Λατίνος υπερήρωας στον κόσμο της DC

Το τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το στούντιο παραγωγής Warner Bros και το τμήμα του DC παρουσιάζουν τον Τζέιμι Ρέις, τον πρώτο Λατίνο υπερήρωα μέσα από την ταινία «Blue Beetle». 

Το τρέιλερ, που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα, συστήνει τον Τζέιμι στο κοινό. Πρόκειται για απόφοιτο κολεγίου που αποκτά υπερδύναμη ύστερα από συνάντησή του με έναν εξωγήινο σκαραβαίο. Τώρα θα πρέπει να συμβιβαστεί με τις νέες ικανότητές του, ενώ ταυτόχρονα να ανακαλύψει τον λόγο που ο σκαραβαίος έφτασε στη Γη. 

Στο κόμικ, ο χαρακτήρας ζει στο Ελ Πάσο του Τέξας, αλλά στην ταινία θα κατοικεί στην πόλη Παλμέρα, μια περιοχή που δημιουργήθηκε αποκλειστικά γι’ αυτό το πρότζεκτ. 

Πρωταγωνιστής του φιλμ, σε σκηνοθεσία Ανχελ Μανουέλ Σότο, είναι ο Ζόλο Μαριντουένια («Cobra Kai»). 

«Νιώθω ότι αυτή η πτυχή του υπερήρωα, η οικογένεια που καταφέραμε να δημιουργήσουμε στην ταινία -τη μητέρα, τον πατέρα, τον θείο, την αδερφή και τη γιαγιά- δεν έχει αξιοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό», δήλωσε ο νεαρός ηθοποιός στον ιστότοπο The Hollywood Reporter. 

Το «Blue Beetle» αποτελεί μία από τις τρεις ταινίες της DC που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα και γυρίστηκαν πριν οι Τζειμς Γκαν και Πίτερ Σαφράν προσληφθούν στα DC Studios. Οι άλλες δύο είναι οι: «The Flash» (16 Ιουνίου) και «Aquaman and the Lost Kingdom» (25 Δεκεμβρίου). 

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 18 Αυγούστου. 

Με πληροφορίες από το The Hollywood Reporter 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT