«Barbie»: Η Μάργκοτ Ρόμπι μας μεταφέρει στον πολύχρωμο κόσμο της διάσημης κούκλας

«Barbie»: Η Μάργκοτ Ρόμπι μας μεταφέρει στον πολύχρωμο κόσμο της διάσημης κούκλας

Το πρώτο τρέιλερ της επερχόμενης ταινίας σε σκηνοθεσία Γκρέτα Γκέργουικ μόλις κυκλοφόρησε - Το καστ και η ημερομηνία κυκλοφορίας στις αίθουσες

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μάργκοτ Ρόμπι δίνει σάρκα και οστά στη διάσημη κούκλα της Ματέλ, Μπάρμπι, στο πρώτο επίσημο τρέιλερ της επερχόμενης ταινίας του στούντιο της Warner Bros, «Barbie». 

Στο πλευρό της -υποψήφιας για Οσκαρ – Ρόμπι βρίσκεται ο Ράιαν Γκόσλινγκ στον ρόλο του φίλου της Μπάρμπι, Κεν. Οι δύο ηθοποιοί δεν είναι οι μόνοι που συμμετέχουν στο πρότζεκτ. Η τραγουδίστρια Dua Lipa υποδύεται την Μπάρμπι γοργόνα, ο Γουίλ Φέρελ τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Ματέλ, η Αμέρικα Φερέρα την Γκλόρια, η Κέιτ ΜακΚίνον την Μπάρμπι, η Εμα Μακέϊ την Μπάρμπι, ενώ η Ελεν Μίρεν συμμετέχει ως αφηγήτρια και ο Βρετανός κωμικός με Κυπριακή καταγωγή Τζέιμι Δημητρίου ως στέλεχος της Ματέλ. 

Το πρώτο τρέιλερ μεταφέρει το κοινό στον πολύχρωμο κόσμο της Μπάρμπι αλλά δεν αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες όσον αφορά τους χαρακτήρες ή την ιστορία. Οι Μπάρμπι και Κεν τοποθετούνται στον πραγματικό κόσμο και αναγκάζονται να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες του να μην είναι απλά πλαστικές κούκλες. 

Τη σκηνοθεσία της ταινίας ανέλαβε η Γκρέτα Γκέργουικ («Little Women», «Lady Bird», «White Noise», «Frances Ha»), ενώ ο σύζυγός της, σκηνοθέτης και κινηματογραφιστής Νόα Μπάουμπαχ συμμετείχε στη δημιουργία του σεναρίου. 

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 21 Ιουλίου 2023. 

Με πληροφορίες από το Variety 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT