Σε στάδιο ανάπτυξης η πέμπτη ταινία του «Σρεκ»

Σε στάδιο ανάπτυξης η πέμπτη ταινία του «Σρεκ»

Το στούντιο Dreamworks Animation πιστεύει στο πρότζεκτ και μάλιστα προσκαλεί το αρχικό καστ να επιστρέψει για το νέο κεφάλαιο στην ιστορία του Σρεκ

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Σρεκ, το καλοκάγαθο πράσινο τέρας που ζούσε σε βάλτο, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη για ακόμη μια φορά. 

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας παραγωγής Illumination, Κρις Μελεντάντρι, δήλωσε σε συνέντευξή του με το Variety ότι το στούντιο Dreamworks Animation βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης μιας πέμπτης ταινίας Σρεκ. 

Κι ενώ τα σχέδια βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο, φαίνεται ότι το στούντιο πιστεύει στο πρότζεκτ και μάλιστα προσκαλεί το αρχικό καστ να επιστρέψει για το νέο κεφάλαιο στην ιστορία του Σρεκ. 

Το τελευταίο φιλμ της σειράς ταινιών «Σρεκ» με τίτλο «Shrek Forever After» κυκλοφόρησε το 2010. Ωστόσο, μοιάζει σαν ο χαρακτήρας να μην έφυγε ποτέ από τις οθόνες μας. Φυσικά, μετά από αυτό κυκλοφόρησαν spinoffs συμπεριλαμβανομένου του δημοφιλούς «Puss in Boots» αλλά τα στούντιο του Χόλιγουντ δεν προτιμούν τις σειρές από spinoffs. Οπότε, ήρθε η ώρα για μια νέα ταινία «Σρεκ». 

Ο Εντι Μέρφι, ο οποίος στις ταινίες «δάνεισε» τη φωνή του στον χαρακτήρα του γαϊδάρου, δήλωσε ότι θα ήθελε να συμμετάσχει στη νέα ταινία. Επιπλέον, πρότεινε την ιδέα δημιουργίας ενός spinoff με πρωταγωνιστή τον γάιδαρο, αντί του «Puss in Boots». 

Η πρώτη ταινία του «Σρεκ» έκανε πρεμιέρα το 2001. Ακολούθησαν τρία ακόμα φιλμ, το 2004, το 2007 και το 2010. Το 2013, ο Νίκολας Κέιτζ αποκάλυψε ότι ήταν η πρώτη επιλογή για τη φωνή του πράσινου τέρατος, ενώ η Τζόντι Κόμερ δήλωσε ότι είναι ενθουσιασμένη με τη συμμετοχή της στο reboot. 

«Θα ετοιμάσουν την πέμπτη ταινία σύντομα, σωστά; Θέλω να είμαι η φωνή κάποιου χαρακτήρα», είπε η ηθοποιός πρόσφατα σε συνέντευξή της. 

Με πληροφορίες από το IndieWire, το Variety 

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT