Ο Χιου Γκραντ σε ρόλο – έκπληξη στην ταινία «Wonka»: Υποδύεται το μικροσκοπικό Ούμπα Λούμπα

Ο Χιου Γκραντ σε ρόλο – έκπληξη στην ταινία «Wonka»: Υποδύεται το μικροσκοπικό Ούμπα Λούμπα

Πρόκειται για την ιστορία του διάσημου σοκολατοποιού Γουίλι Γουόνκα με πρωταγωνιστή τον Τίμοθι Σαλαμέ

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Χιου Γκραντ ετοιμάζεται να συστήσει στο κοινό τον επόμενο χαρακτήρα που υποδύεται κι αυτός δεν είναι άλλος από το πορτοκαλί, μικροσκοπικό Ούμπα Λούμπα στην επερχόμενη ταινία «Wonka». Πρόκειται για την ιστορία του διάσημου σοκολατοποιού Γουίλι Γουόνκα. 

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο συναντάμε τον Τίμοθι Σαλαμέ, ο οποίος αφηγείται την ιστορία του Γουόνκα και του εργοστασίου σοκολάτας. Αλλά η μεγαλύτερη έκπληξη ήταν ο Γκραντ ως ο πρώτος Ούμπα Λούμπα που συναντά ο Γουόνκα. Στον κόσμο του Βρετανού συγγραφέα Ρόαλντ Νταλ, οι Ούμπα Λούμπα είναι μικροσκοπικοί υπηρέτες, βοηθοί, προβληματικά ανθρωποειδή πλάσματα. 

«Η συνεργασία με τον Χιου ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», δήλωσε ο Σαλαμέ επί σκηνής κατά τη διάρκεια του CinemaCon που πραγματοποιήθηκε στο Λας Βέγκας της Νεβάδα, προσθέτωντας ότι ο ηθοποιός «είναι ένας από τους καλύτερους που έχουμε». 

Το «Wonka» επανενώνει τον Γκραντ με τον σκηνοθέτη του «Paddington 2» Πολ Κίνγκ. Πρόσφατα, ο Βρετανός ηθοποιός συμμετείχε στη συνέντευξη Τύπου για την προώθηση της ταινίας «Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves». 

Το πρώτο teaser του «Wonka» προβλήθηκε στο CinemaCon αλλά δεν είναι ακόμα διαθέσιμο online. Ο Σαλαμέ δήλωσε ότι στο πλατό υπήρχε «πολλή σοκολάτα και κολύμπι σε πραγματική σοκολάτα. Είναι μια από τις πιο περίεργες εμπειρίες που είχα στην καριέρα μου». 

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 15 Δεκεμβρίου του 2023. 

Με πληροφορίες από το AV Club

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT