«Dune: Part Two»: Στο πρώτο τρέιλερ, οι Πολ και Τσάνι προσπαθούν να σώσουν το σύμπαν

«Dune: Part Two»: Στο πρώτο τρέιλερ, οι Πολ και Τσάνι προσπαθούν να σώσουν το σύμπαν

Στη δεύτερη ταινία, ο Ατρίδης συνεργάζεται με την Τσάνι (Ζεντάγια) και τους Φρέμεν για να εκδικηθεί εκείνους που κατέστρεψαν την οικογένειά του

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρώτο τρέιλερ του «Dune: Part 2» μόλις κυκλοφόρησε και η αντίστροφη μέτρηση για τη συνέχεια της ιστορίας, έχει ξεκινήσει. 

Στην πρώτη ταινία από το 2021, ο Πολ Ατρίδης (Τίμοθι Σαλαμέ) αγωνίζονταν στον Αράκις, τον πιο επικίνδυνο και πιο αμμώδη πλανήτη του σύμπαντος, για να εξασφαλίσει το μέλλον της οικογένειάς του και των ανθρώπων του καθώς υπήρχε έξαρση των δυνάμεων του κακού. 

Η ταινία επιστημονικής φαντασίας του Ντενί Βιλνέβ που βασίστηκε στο μυθιστόρημα του Φρανκ Χέρμπερτ, προτάθηκε για 10 Όσκαρ και κέρδισε έξι.

Στη δεύτερη ταινία, ο Ατρίδης συνεργάζεται με την Τσάνι (Ζεντάγια) και τους Φρέμεν για να εκδικηθεί εκείνους που κατέστρεψαν την οικογένειά του. Το τρέιλερ της νέας ταινίας δείχνει τον Πολ να καβαλάει την πλάτη ενός τεράστιου σκουληκιού της άμμου στις ερήμους του Αράκις. 

«Στην πρώτη ταινία, ο Πολ Ατρίδης είναι φοιτητής… εδώ τον βλέπουμε να γίνεται πραγματικός ηγέτης», δήλωσε πρόσφατα ο Σαλαμέ στο συνέδριο CinemaCon.

Το «Dune: Part 2» θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 3 Νοεμβρίου του 2023. 

Με πληροφορίες από το Variety, το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT