Η Κάρι Φίσερ αποκτά αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας

Η Κάρι Φίσερ αποκτά αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας

Την 4η Μαΐου, μέρα αφιερωμένη στη δημοφιλή σειρά ταινιών «Ο Πόλεμος των Αστρων» («Star Wars»). Το αστέρι θα παραλάβει η κόρη της και ηθοποιός Μπίλι Λούρντ

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας θα τιμηθεί η Κάρι Φίσερ την 4η Μαΐου, μέρα αφιερωμένη στη δημοφιλή σειρά ταινιών «Ο Πόλεμος των Αστρων» («Star Wars»). 

Η Φίσερ – ή γνωστή και ως πριγκίπισσα Λέια – η οποία πέθανε το 2016, θα αποκτήσει αστέρι δίπλα στους συμπρωταγωνιστές της στο «Star Wars» Χάρισον Φορντ και Μαρκ Χάμιλ. Τα αστέρια των τριών ηθοποιών βρίσκονται στην περίφημη Λεωφόρο, κοντά στο σημείο που έκανε πρεμιέρα η πρώτη ταινία το 1977. 

Η ηθοποιός υποδύθηκε τη Λέια Οργκάνα, η οποία μεταμορφώθηκε από πριγκίπισσα σε στρατηγό που ηγείται των δυνάμεων του καλού στον αγώνα της ενάντια στα καταπιεστικά καθεστώτα που στοχεύουν στον έλεγχο ενός μακρινού γαλαξία. Το αστέρι θα παραλάβει στην εκδήλωση η κόρη της Φίσερ και ηθοποιός, Μπίλι Λούρντ. 

Την «Ημέρα του Star Wars», οι θαυμαστές των ταινιών από όλο τον κόσμο γιορτάζουν με μια ευρεία γκάμα αφιερωμάτων, ενώ οι μαγαζάτορες πωλούν τα αναμνηστικά σε ειδική τιμή.

Ο Φορντ έλαβε το αστέρι του το 2003 και ο Χάμιλ, το 2018. Τα αστέρια της Λεωφόρου της Δόξας δίνονται σε καλλιτέχνες που είναι προτεινόμενοι. Σήμερα, για τη δημιουργία και συντήρηση του αστεριού απατείται αμοιβή 75.000 δολαρίων.

Με πληροφορίες από το The Associated Press  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT