Σούπερμαν: Ν. Κόρενσγουετ και Ρ. Μπρόσναχαν οι νέοι Κλαρκ Κεντ και Λόις Λέιν

Σούπερμαν: Ν. Κόρενσγουετ και Ρ. Μπρόσναχαν οι νέοι Κλαρκ Κεντ και Λόις Λέιν

Τα στούντιο της DC ανακοίνωσαν τους νέους πρωταγωνιστές της επερχόμενης ταινίας του Τζέιμς Γκαν, «Superman: Legacy»

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα στούντιο της DC έχρισαν τους νέους Κλαρκ Κεντ και Λόις Λέιν. Ο Ντέιβιντ Κόρενσγουετ («Hollywood», «The Politician») και η Ρέιτσελ Μπρόσναχαν («The Marvelous Mrs. Maisel», «The Courier») θα είναι οι πρωταγωνιστές της ταινίας του Τζέιμς Γκαν «Superman: Legacy». 

Η καινούργια προσέγγιση του εμβληματικού κόμικ επί της οθόνης θα βασίζεται σε πρωτότυπη ιστορία. Ο Κόρενσγουετ, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά του Ράιαν Μέρφι «Hollywood», στο Netflix, θα υποδυθεί τον ρεπόρτερ στην εφημερίδα The Daily Planet και η Μπρόσναχαν τη συνάδελφό του.

Ο Γκαν («Guardians of the Galaxy», «The Suicide Squad») σκηνοθετεί το πρότζεκτ από το σενάριο που έγραψε ο ίδιος, βασισμένο στον χαρακτήρα που δημιούργησαν οι Τζέρι Σίγκελ και Τζο Σάστερ.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Ιουλίου του 2025. 

«Είναι η ενσάρκωση της αλήθειας και της δικαιοσύνης. Είναι η ευγένεια σε έναν κόσμο που θεωρεί την καλοσύνη παλιομοδίτικη», δήλωσε ο παραγωγός Πίτερ Σάφραν («Aquaman», «Shazam»). 

Ο Κόρενσγουετ αναλαμβάνει τον πρώτο μεγάλο ρόλο του στον κινηματογράφο, μετά τον φιλόδοξο ηθοποιό που υποδύθηκε στη σειρά «Hollywood». Κέρδισε ευρεία αναγνώριση για την ερμηνεία του στη σειρά του Netflix «The Politician», καθώς και για την ανεξάρτητη ταινία «Pearl» του στούντιο A24. Επιπλέον, έγραψε, σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε στη διαδικτυακή κωμική σειρά «Moe & Jerryweather». 

Η Μπρόσναχαν έχει κερδίσει πολλά βραβεία για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στη σειρά της Amazon, «The Marvelous Mrs. Maisel». Ο πρώτος χαρακτήρας που υποδύθηκε στην καριέρα της ήταν αυτός της Ρέιτσελ Πόσνερ στη σειρά «House of Cards». Στον κινηματογράφο, συμμετείχε μαζί με τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς στην ταινία «The Courier» και με τους Κριστοφ Βαλτς και Γουίλεμ Νταφόε στο γουέστερν «Dead For a Dollar».  

Με πληροφορίες από το Variety 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT