Η επιστροφή του Ηρακλή Πουαρό στη μεγάλη οθόνη – Το τρέιλερ του «A Haunting in Venice»

Η επιστροφή του Ηρακλή Πουαρό στη μεγάλη οθόνη – Το τρέιλερ του «A Haunting in Venice»

Ο Κένεθ Μπράνα πρωταγωνιστεί στον ρόλο του δημοφιλούς ντετέκτιβ της Αγκαθα Κρίστι και ταυτόχρονα σκηνοθετεί ένα λαμπερό καστ

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας από τους πιο αναγνωρίσιμους ντετέκτιβ της λογοτεχνίας επιστρέφει ξανά στη μεγάλη οθόνη και πιο συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο με την κυκλοφορία της ταινίας «A Haunting in Venice».

Ο Κένεθ Μπράνα («Belfast», «Murder on the Orient Express», «Δουνκέρκη», «Thor») υποδύεται για ακόμα μια φορά τον Ηρακλή Πουαρό ο οποίος καλείται να λύσει το μυστήριο πίσω από έναν τρομακτικό φόνο. Λίγους μήνες μετά το πρώτο teaser, η εταιρεία παραγωγής 20th Century Studios κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ του πολυαναμενόμενου φιλμ που βασίζεται στο μυθιστόρημα της Αγκαθα Κρίστι, «Hallowe’en Party». 

Η ιστορία διαδραματίζεται στη Βενετία μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και τοποθετεί τον Πουαρό εν μέσω ενός ανατριχιαστικού μυστηρίου. Αυτή τη φορά, o ντετέκτιβ έχει αφήσει πίσω του την παλιά ζωή, έχει συνταξιοδοτηθεί και ζει μόνος του. Ωστόσο, τα μυστήρια εξακολουθούν να τον «κυνηγούν» όταν θα παρεβρεθεί απρόθυμα σε μια συνεδρία που πραγματοποιείται σε ένα στοιχειωμένο παλάτι. Ενας από τους συμμετέχοντες δολοφονείται, οδηγώντας τον Πουαρό στην αναζήτηση του δολοφόνου σε έναν κόσμο γεμάτο «σκιές και μυστικά».

Το «σκοτεινό» τρέιλερ ξεκινά με τον χαρακτήρα της Τίνα Φέι που μιλά στον Πουαρό για τους μέντιουμ οι οποίοι τις περισσότερες φορές δεν είναι άλλο παρά απατεώνες. Ο Πουαρό συμφωνεί να βοηθήσει μια μέντιουμ (Μισέλ Γέο). Αλλά στην πορεία, θα του συμβεί κάτι εξωπραγματικό που θα φέρει ανατροπές στα σχέδιά του. 

Εκτός από πρωταγωνιστής, ο Κένεθ Μπράνα είναι και σκηνοθέτης της ταινίας. Τον Μπράνα πλαισιώνει ένα καστ ηθοποιών όπως οι Τζέιμι Ντόρναν, Τίνα Φέι, Αλι Καν κ.α.

Το «A Haunting in Venice» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 15 Σεπτεμβρίου. 

Με πληροφορίες από το Collider

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT