Τεντ Σαράντος: «Η απεργία δεν είναι το αποτέλεσμα που επιθυμούσαμε»

Τεντ Σαράντος: «Η απεργία δεν είναι το αποτέλεσμα που επιθυμούσαμε»

Ο συνδιευθύνων σύμβουλος του Netflix μίλησε για την ιστορική διπλή απεργία στο Χόλιγουντ τονίζοντας τη σημασία να βρεθεί μια λύση

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο συνδιευθύνων σύμβουλος του Netflix Τεντ Σαράντος, μίλησε την Τετάρτη για την ιστορική διπλή απεργία ηθοποιών και σεναριογράφων στο Χόλιγουντ. 

«Αυτή η απεργία δεν είναι το αποτέλεσμα που επιθυμούσαμε. Κλείνουμε συμφωνίες συνέχεια. Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με σεναριογράφους, σκηνοθέτες, ηθοποιούς, παραγωγούς, με όλους εκείνους που εργάζονται στη βιομηχανία και ελπίζαμε να έχουμε καταλήξει σε συμφωνία μέχρι τώρα». 

Ο Σαράντος αναγνωρίζει τον αντίκτυπο που οι απεργίες έχουν στις οικογένειες, σε οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο, αναφερόμενος στη δική του ανατροφή σε ένα «συνδικαλιστικό σπίτι». 
Και συμπλήρωσε: «Πρέπει να ξέρετε ότι κανένας εδώ, κανένας από την Ενωση Κινηματογραφικών και Τηλεοπτικών Παραγωγών (AMPTP) και είμαι σίγουρος ότι κανένας από τα Σωματεία Ηθοποιών και Σεναριογράφων δεν αντιμετωπίζει όλο αυτό που συμβαίνει ελαφρά. Αλλά έχουμε να κάνουμε πολλή δουλειά, υπάρχουν ένα σωρό περίπλοκα ζητήματα, είμαστε δεσμευμένοι να καταλήξουμε σε συμφωνία το συντομότερο, μια που να είναι δίκαιη και που να επιτρέπει τη βιομηχανία και τους ανθρώπους της να προχωρήσουν στο μέλλον». 

Τα σχόλια του Σαράντος έρχονται μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου της Ντίσνεϊ Μπομπ Άιγκερ ο οποίος είπε ότι οι απαιτήσεις ηθοποιών και σεναριογράφων είναι «πολύ ενοχλητικές» και «μη ρεαλιστικές». Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο δίκτυο CNBC, ο Άιγκερ προειδοποίησε ότι η διπλή απεργία θα μπορούσε να ταράξει εταιρείες και την οικονομία. 

Σύμφωνα με τον ιστότοπο IndieWire, ο Σαράντος αρνήθηκε να πει πότε θα εξαντληθεί το συσσωρευμένο περιεχόμενο της πλατφόρμας του Netflix «Αυτό που έχει σημασία τώρα είναι να τελειώσει η απεργία ώστε να προχωρήσουμε παρακάτω».  

Με πληροφορίες από το The Wrap, το IndieWire 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT