Η Μπριζίτ Μπαρντό δεν καταλαβαίνει «γιατί ο κόσμος ασχολείται ακόμα μαζί της»

Η Μπριζίτ Μπαρντό δεν καταλαβαίνει «γιατί ο κόσμος ασχολείται ακόμα μαζί της»

Η Ντανιέλ Τόμπσον, δημιουργός μιας νέας σειράς για τη ζωή της Γαλλίδας σταρ, μοιράζεται όσα της αποκάλυψε η Μπριζίτ Μπαρντό σε μια μακροσκελή επιστολή.

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μπριζίτ Μπαρντό, παρότι έχει να εμφανιστεί στο σινεμά για αρκετές δεκαετίες, παραμένει μέχρι σήμερα μια από τις πιο εμβληματικές και θρυλικές σταρ στην ιστορία του παγκόσμιου κινηματογράφου. 

Η ίδια, πάντως, σύμφωνα με την Ντανιέλ Τόμπσον, δημιουργό μιας νέας σειράς για τη ζωή της Γαλλίδας ηθοποιού, δεν μπορεί να καταλάβει γιατί κάποιος να ενδιαφέρεται για τη ζωή της

Οπως αναφέρει δημοσίευμα του Guardian, η Τομπσον είπε ότι προσέγγισε την Μπαρντό πριν από περίπου πέντε χρόνια για τη δημιουργία της σειράς: «Απάντησε με μια πολύ μεγάλη επιστολή, λέγοντας ότι ήταν πάντα έκπληκτη με το πόσο ενδιαφέρονται οι άνθρωποι για αυτήν».

«Εφόσον ξέρω ότι θα γίνει ούτως ή άλλως (σ.σ. η σειρά για τη ζωή της), προτιμώ να το κάνεις εσύ», συνέχιζε η Μπαρντό στην επιστολή της προς την Τόμπσον, με την δεύτερη πάντως να σχολιάζει: «Δεν μπορώ να πω ότι ήταν ενθουσιασμένη. Σίγουρα όχι».

Η Τόμπσον αποκάλυψε επίσης ότι η Μπαρντό παρακολούθησε τη σειρά: «Έχω ακούσει από διάφορους ανθρώπους που τη γνωρίζουν ότι σίγουρα της άρεσε πολύ η Julia de Nunez, το κορίτσι που υποδύεται την ίδια», ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Αν και όλος ο κόσμος γνωρίζει την Μπαρντό, λίγοι γνωρίζουν για την προσωπική ζωή της γυναίκας πίσω από τον μύθο. Σε σύγκριση με άλλες σπουδαίες ηθοποιούς της γενιάς της, η Μπαρντό ήξερε πώς να καταρρίπτει τα ταμπού», συμπλήρωσε η Τόμπσον. 

Πηγή: Guardian

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT