Μετά την επιτυχημένη σειρά, έρχεται η κινηματογραφική «Συγγραφέας Ντετέκτιβ»

Μετά την επιτυχημένη σειρά, έρχεται η κινηματογραφική «Συγγραφέας Ντετέκτιβ»

Η συγγραφέας μυθιστορημάτων μυστηρίου και ερασιτέχνις ντετέκτιβ Τζέσικα Φλέτσερ, που υποδύθηκε για 12 χρόνια η Αντζελα Λάνσμπερι, επιστρέφει

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η θρυλική συγγραφέας μυθιστορημάτων μυστηρίου και ερασιτέχνις ντετέκτιβ, Τζέσικα Φλέτσερ, επιστρέφει – αυτή τη φορά στη μεγάλη οθόνη καθώς αναμένεται να κυκλοφορήσει η ταινία «Η Συγγραφέας Ντετέκτιβ» («Murder, She Wrote»). 

Το αμερικανικό κινηματογραφικό στούντιο Universal Pictures, οι σεναριογράφοι Λόρεν Σούλκερ Μπλουμ και Ρεμπέκα Αντζελο («Dumb Money») μαζί με την παραγωγό Εϊμι Πασκάλ, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να επαναφέρουν τον τηλεοπτικό χαρακτήρα που από το 1984 έως το 1996 ερμήνευσε η Αντζελα Λάνσμπερι. Μαζί με αυτόν, φυσικά, επιστρέφουν οι ιστορίες εγκλήματος που διαδραματίζονται στην φανταστική πόλη Κάμποτ Κόουβ στην πολιτεία του Μέιν. 

Το Variety αναφέρει ότι οι Μπλουμ και Αντζελο ενεπλάκησαν στο πρότζεκτ πριν από τις απεργίες των Σωματείων Σεναριογράφων και Ηθοποιών και θα συνεχίσουν τη δουλειά, μόλις αυτές τελειώσουν. Η Λάνσμπερι ήταν υποψήφια για 12 Emmys – όσα χρόνια διήρκησε η σειρά στο αμερικανικό δίκτυο CBS – αλλά δεν κέρδισε ποτέ το βραβείο. 

Η πρωτότυπη σειρά «Η Συγγραφέας Ντετέκτιβ» των 264 επεισοδίων, δημιουργήθηκε από τους Πίτερ Σ. Φίσερ, Ρίτσαρντ Λέβινσον και Γουίλιαμ Λινκ. 

Το ταλέντο και η ευφυΐα της Τζέσικα, την έκαναν μία από τις πιο αγαπητές ντετέκτιβ της μικρής οθόνης. Η ίδια συχνά βοηθούσε την αστυνομία στην επίλυση εγκληματικών υποθέσεων. Η ερμηνεία της θεωρείται εμβληματική και η σειρά δεν ήταν απλώς ψυχαγωγική, αλλά παρουσίασε δυναμικούς γυναικείους χαρακτήρες καταρρίπτοντας τα στερεότυπα εκείνης της εποχής. 

Η σειρά εξακολουθεί να έχει έναν μεγάλο αριθμό θαυμαστών, οι οποίοι σήμερα ανυπομονούν να δουν πώς οι συντελεστές παρουσιάσουν το πρότζεκτ, μετά τον θάνατο της Λάνσμπερι πέρυσι, σε ηλικία 96 ετών.  

Με πληροφορίες από το Variety 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT