Το ατύχημα της Σοφία Λόρεν και η ανάρρωση μετά από επέμβαση

Το ατύχημα της Σοφία Λόρεν και η ανάρρωση μετά από επέμβαση

Η εμβληματική Ιταλίδα ηθοποιός έπεσε στο σπίτι της στη Γενεύη

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Σοφία Λόρεν αναρρώνει μετά από μια επείγουσα χειρουργική επέμβαση κατάγματος ισχύου που προκλήθηκε όταν η ίδια έπεσε στο σπίτι της στη Γενεύη, σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης. 

Μια από τις πιο δημοφιλείς Ιταλίδες ηθοποιούς του κινηματογράφου, η 89χρονη Λόρεν, υπέστη πολλαπλά κατάγματα μετά το ατύχημα που είχε το πρωί της Κυριακής. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας η ηθοποιός «χειρουργήθηκε και το αποτέλεσμα ήταν θετικό. Τώρα θα πρέπει να αναρρώσει για ένα σύντομο χρονικό διάστημα ώστε να υπάρξει πλήρης αποκατάσταση», αναφέρει το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa. 

Η είδηση νοσηλείας της Λόρεν ανακοινώθηκε από εστιατόριό της στην πόλη Μπάρι το οποίο φέρει το όνομά της, και μάλιστα η ηθοποιός θα το εγκαινίαζε την Τρίτη. Σε ανάρτηση στο Instagram, η ομάδα του εστιατορίου ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά και η κυρία Λόρεν θα επιστρέψει πολύ σύντομα κοντά μας. Ολη η ομάδα τής εύχεται ταχεία ανάρρωση».

Εκτός από αυτό, η εμβληματική αυτή προσωπικότητα του σινεμά θα λάμβανε τιμητική υπηκοότητα από την πόλη της νότιας Ιταλίας, στην οποία βρέθηκε το 2020 για να γυρίσει την τελευταία ταινία στην καριέρα της, το «Η Ζωή Μπροστά Σου» («The Life Ahead»), σε σκηνοθεσία του γιου της Εντουάρντο Πόντι και παραγωγή του Netflix. 

Στο φιλμ, η Λόρεν υποδύεται μια πρώην ιερόδουλη που επέζησε του Ολοκαυτώματος και πλέον φροντίζει παιδιά. Σύντομα θα αναπτύξει μια ιδιαίτερη φιλία με ένα ορφανό αγόρι από τη Σενεγάλη και αναλάμβάνει να φροντίσει. Για την ερμηνεία αυτή κέρδισε το ιταλικό βραβείο David di Donatello «Καλύτερης Ηθοποιού». 

Η τελευταία φορά που η πολυβραβευμένη Λόρεν εμφανίστηκε σε δημόσιο χώρο ήταν στις 2 Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα στη διάρκεια της επίδειξης μόδας του Οίκου Αρμάνι, «One Night Only», στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας. Συνοδευόμενη από τον γιο της και τη σύζυγό του Σάσα Αλεξάντερ, κάθισε δίπλα στις Τζέσικα Τσαστέιν, Σίντνεϊ Σουίνεϊ, Αβα ΝτιΒερνέ. 

Με πληροφορίες από το Ansa, το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το Variety 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT