«Ντετέκτιβ Μονκ»: Ερχεται η ταινία – Πότε θα κάνει πρεμιέρα

«Ντετέκτιβ Μονκ»: Ερχεται η ταινία – Πότε θα κάνει πρεμιέρα

«Το "Mr. Monk's Last Case" είναι μια δυνατή, συγκινητική, αστεία και ευαίσθητη ιστορία με θέμα την ανθρώπινη φύση»

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Τόνι Σαλούμπ επιστρέφει στον ρόλο του ντετέκτιβ Μονκ για την ταινία της συνδρομητικής υπηρεσίας Peacock «Mr. Monk’s Last Case: A Monk Movie» που θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Δεκεμβρίου. 

Η πρώτη φορά που το κοινό γνώρισε τον χαρακτήρα, ο οποίος πάσχει από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και έχει πολλές φοβίες, ήταν τον Ιούλιο του 2002 μέσα από το δίκτυο USA Network. Ο Μονκ αγαπήθηκε και οι περιπέτειές του συνεχίστηκαν μέχρι τον Δεκέμβριο του 2009. 

«Εχουν περάσει 12 χρόνια από τότε που ο κόσμος παρακολούθησε κάποιο νέο κεφάλαιο στην ιστορία του Μονκ. Μέσα σε αυτά τα χρόνια, ο κόσμος άλλαξε δραματικά και το φιλμ “Monk” του 2023 αντικατοπτρίζει αυτή την αλλαγή», είπαν σε κοινή ανακοίνωση οι παραγωγή Αντι Μπρέκμαν, Ντέιβιντ Χόμπερμαν και Ράντι Ζισκ. 

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή, ο Μονκ θα επιστρέψει για να επιλύσει μια «τελευταία και πολύ προσωπική υπόθεση στην οποία εμπλέκεται η αγαπημένη του θετή κόρη και δημοσιογράφος Μόλι που ετοιμάζεται να παντρευτεί». Για το φιλμ θα επιστρέψει το αρχικό καστ, με νέες προσθήκες τους Κέιτλιν ΜακΓκί και Τζέιμς Πιούρφοϊ. 

Τη σκηνοθεσία του πρότζεκτ ανέλαβε ο Ζισκ, ο οποίος υπήρξε παραγωγός και σκηνοθέτης πολλών επεισοδίων της τηλεοπτικής σειράς. Στην παραγωγή, βρίσκεται και το όνομα του ίδιου του Σαλούμπ. 

«Με την επιστροφή μας, επιθυμούσαμε να κάνουμε μια ταινία, εφάμιλλη της κληρονομιάς μας. Το “Mr. Monk’s Last Case” είναι μια δυνατή, συγκινητική, αστεία και ευαίσθητη ιστορία με θέμα την ανθρώπινη φύση», έγραψαν οι δημιουργοί.  

Κατά τη διαρκεια προβολής της, η σειρά κέρδισε οκτώ βραβεία Emmys με τον Σαλούμπ να αποσπά αυτό του Καλύτερου Ηθοποιού σε Κωμική Σειρά τρεις φορές. 

Με πληροφορίες από το Variety 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT