«Killers of the Flower Moon»: Νέο τρέιλερ λίγο πριν την κυκλοφορία της ταινίας

«Killers of the Flower Moon»: Νέο τρέιλερ λίγο πριν την κυκλοφορία της ταινίας

Καινούργια πλάνα από το πολυαναμενόμενο φιλμ του Μάρτιν Σκορσέζε με πρωταγωνιστές τους Ρόμπερτ ΝτεΝίρο, Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Λίλι Γκλάντστοουν

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας του Μάρτιν Σκορσέζε, «Οι Δολοφόνοι του Ανθισμένου Φεγγαριού» («Killers of the Flower Moon»), η εταιρεία παραγωγής Apple Original Films κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ με περισσότερα πλάνα.

Στο βίντεο διάρκειας ενός λεπτού και 7 δευτερολέπτων, παρακολουθούμε τους Ρόμπερτ ΝτεΝίρο (Γουίλιαμ Χέιλ), Λεονάρντο ΝτιΚάπριο (Ερνεστ Μπέρκχαρτ) και Λίλι Γκλάντστοουν (Μόλι Μπέρκχαρτ) σε διαφορετικές σκηνές του επικού γουέστερν εγκλήματος. 

Βασισμένο στο αποκαλυπτικό μπεστ σέλερ μυθιστόρημα του Ντέιβιντ Γκραν, το νέο φιλμ του Μάρτιν Σκορσέζε διηγείται την μεγάλη αμερικανική τραγωδία μέσα από μία απρόσμενη ερωτική ιστορία, όπου η αληθινή αγάπη διασταυρώνεται με την προδοσία στη χειρότερη μορφή της. Πρόκειται για πραγματική ιστορία. Οι κτηνώδεις αυτές δολοφονίες έμειναν στην Ιστορία ως Κράτος του Τρόμου. Ο Ρόμπερτ ΝτεΝίρο συνεργάζεται για δέκατη φορά με τον Σκορσέζε ο οποίος – εκτός από τη σκηνοθεσία – συνυπογράφει και το σενάριο με τον Ερικ Ροθ («The Curious Case of Benjamin Button», «The Good Shepherd», «Forrest Gump»). 

Η υπόθεση έχει ως εξής: «Στην Αμερική των αρχών του 20ου αιώνα, το πετρέλαιο αποφέρει αμύθητα πλούτη στη φυλή των Όσεϊτζ, που γίνονται από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο μέσα σε μία στιγμή. Ο αμύθητος πλούτος των αυτόχθονων Αμερικανών προσελκύει παρείσακτους λευκούς που χειραγωγούν, εκβιάζουν και κλέβουν τις περιουσίες των Όσεϊτζ για να καταλήξουν σε δολοφονίες». 

Σε πρόσφατή του συνέντευξη, ο εμβληματικός Αμερικανός σκηνοθέτης και ηθοποιός αποκάλυψε ότι χρειάστηκε να ξαναγράψει το σενάριο της ταινίας από την αρχή. Κι αυτό επειδή συνειδητοποίησε ότι η ιστορία αφορούσε τους λευκούς ήρωες. Μετά από έρευνα, οι Σκορσέζε και Ροθ αποφάσισαν να αλλάξουν το σενάριο και να γυρίσουν την ταινία από άλλη οπτική. Στην τελική εκδοχή, ο Ντι Κάπριο υποδύεται έναν βετεράνο του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου. Στο επίκεντρο του φιλμ, βρίσκεται ο γάμος του με την ιθαγενή Μόλι. Ομως η κατάσταση περιπλέκεται όταν στην περιοχή θα αρχίσουν οι δολοφονίες και το FBI θα αναλάβει να τις εξιχνιάσει. 

Με πληροφορίες από το The Playlist

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT