«Ναπολέων»: Δείτε το επίσημο τρέιλερ της ταινίας του Ρίντλεϊ Σκοτ

«Ναπολέων»: Δείτε το επίσημο τρέιλερ της ταινίας του Ρίντλεϊ Σκοτ

Το φιλμ με πρωταγωνιστή τον Χοακίν Φίνιξ στον ρόλο του Ναπολέοντα και τη Βανέσα Κίρμπι στον ρόλο της αυτοκράτειρας Ιωσηφίνας, είναι μια περιπέτεια με θέμα την πολυτάραχη άνοδο και πτώση του εμβληματικού Γάλλου αυτοκράτορα Ναπολέοντα Βοναπάρτη

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το επίσημο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας «Ναπολέων» σε σκηνοθεσία Ρίντλεϊ Σκοτ και σενάριο Ντέιβιντ Σκάρπα, μόλις κυκλοφόρησε. 

Το φιλμ με πρωταγωνιστή τον Χοακίν Φίνιξ στον ρόλο του Ναπολέοντα και τη Βανέσα Κίρμπι στον ρόλο της αυτοκράτειρας Ιωσηφίνας, είναι μια περιπέτεια με θέμα την πολυτάραχη άνοδο και πτώση του εμβληματικού Γάλλου αυτοκράτορα Ναπολέοντα Βοναπάρτη. Συγκεκριμένα, το σενάριο «ξεδιπλώνει» το ταξίδι του Βοναπάρτη στην εξουσία υπό το πρίσμα της εμμονικής, εκρηκτικής σχέσης του με τη μόνη αληθινή του αγάπη, Ιωσηφίνα, προβάλλοντας τις οραματικές στρατιωτικές και πολιτικές τακτικές του μέσα από μερικές από τις πιο δυναμικές σκηνές μάχης στην ιστορία του κινηματογράφου. 

«Δεν είμαι σαν τους άλλους άντρες. Οι ιθύνοντες με βλέπουν ως κακοποιό, ανίκανο για υψηλά αξιώματα. Μα ακολουθώ τα βήματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Καίσαρα», ακούγεται να λέει ο Φίνιξ στο καινούργιο τρέιλερ. Στο βίντεο διάρκειας δύο λεπτών και 11 δευτερολέπτων, παρακολουθούμε σκοτεινά αλλά εντυπωσιακά πλάνα από τα πεδίο της μάχης, καθώς και πιο προσωπικά σε στιγμές του Ναπολέοντα με την Ιωσηφίνα. 

Επειτα από μια επιτυχημένη πορεία στον κινηματογράφο και ταινίες όπως ο «Μονομάχος», το «Blade Runner» και το «Alien», ο Ρίντλεϊ Σκοτ επιστρέφει τώρα με ακόμα ένα πρότζεκτ που αναμένεται να έχει την ίδια απήχηση. 

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 23 Νοεμβρίου, από τη Feelgood Entertainment. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT