Ο «Πιγκουίνος» του Κόλιν Φάρελ επιστρέφει στην Γκόθαμ (φωτογραφία)

Ο «Πιγκουίνος» του Κόλιν Φάρελ επιστρέφει στην Γκόθαμ (φωτογραφία)

Το περιοδικό Empire, φέρνει στο φως της δημοσιότητας την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα της spin-off σειράς.

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οταν ο Ματ Ριβς παρουσίαζε πριν από έναν χρόνο τη νέα κινηματογραφική εκδοχή του Μπάτμαν, δεν εισήγαγε απλώς την περσόνα ενός διαφορετικού «Σκοτεινού Ιππότη» στο πρόσωπο του αινιγματικού Ρόμπερτ Πάτινσον, αλλά εκκινούσε ένα ολόκληρο νέο «σύμπαν» ηρώων με φόντο την Γκόθαμ. 

Οπως τονίζει, μάλιστα, δημοσίευμα του Empire, η Γκόθαμ του Ριβς είναι μια πόλη η οποία κατακλύζεται από διαφθορά, από μια πνιγηρή ατμόσφαιρα και από σκοτεινές γωνιές στις οποίες δραστηριοποιείται ο υπόκοσμος και οι εγκληματίες

Στην περσινή ταινία, εκτός από τον κεντρικό «κακό» τον οποίο ενσάρκωσε ο Πολ Ντέινο, έκανε την εμφάνισή του και ο περίφημος Πιγκουίνος, τον οποίον υποδύθηκε ο «μεταμορφωμένος», Κόλιν Φάρελ. 

Η παρουσία του Φάρελ είχε μεγάλη απήχηση στο κοινό της ταινίας, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν πολύ σύντομα τα γυρίσματα μιας σειράς με κεντρικό ήρωα τον εμβληματικό Πιγκουίνο-Oswald Cobblepot, η οποία αφηγείται τα γεγονότα μετά το τέλος της ταινίας του Ριβς. Μάλιστα, το περιοδικό Empire, φέρνει στο φως της δημοσιότητας την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα της εν λόγω σειράς. 

Με πληροφορίες από Empire

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT